קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

סומסום מאהי מאהי מצופה ברוטב חמאת ג'ינג'ר סויה

סומסום מאהי מאהי מצופה ברוטב חמאת ג'ינג'ר סויה
סומסום מאהי מאהי מצופה ברוטב סויה חמאת ג'ינג'ר Shiso עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, pescatarian, מתכון דל פחמימות, מגישה 6 . מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. . אם יש לכם פלפל טחון, שמן canolan, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. סומסום מאהי מאהי מצופה ברוטב חמאת ג'ינג'ר סויה, פסטו קרוש מהי-מהי עם עגבניות שלפוחיות ורוטב חמאת לימון, ו סומסום מאהי מאהי מצופה עם מלפפון-סלט גרגיר הנחלים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
במחבת רוטב מעל חום בינוני, לשלב שאלוט, זנגביל, מיץ לימון, ויין לבן. מבשלים עד הנוזל מצטמצם כ 2 כפות. מערבבים שמנת כבדה, ומביאים לרתיחה קלה. להפחית את הקרם בחצי; לא לשרוף. מערבבים ברוטב סויה, ולאחר מכן להעביר לבלנדר. תערובת על נמוך תוך הוספת חמאה לאט, כמה קוביות בכל פעם, עד כל החמאה הוא emulsified. בערך לקצוץ או דמעה shiso, להוסיף לרוטב, להתמזג במשך כ -10 שניות נוספות. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל כשרים. שמור על הרוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה. מתבלים את שני צידי הפילה במלח כשר ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מערבבים יחד זרעי שומשום לבן ושחור, ומניחים בצלחת או צלחת שטוחה. לחץ על הצד העליון רק של כל פילה לתוך התערובת, ולחץ על זרעים לתוך דגים כך שהוא מקלות. ודא כי הצדדים משובצים באופן שווה עם הזרעים. כאשר שמן הוא עישון, להוסיף דגים, זרעי שומשום בצד למטה למחבת, ולהיות זהיר של ניתזי שמן. Pan sear דגים במשך כ 30 עד 45 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשום שחורזרעי שומשום שחור
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים מחבת לתנור, או מעבירים דגים לתבנית אפייה ומבשלים בתנור כ-5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מגישים בצד קרום שומשום עם רוטב חמאת ג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.