קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

סומסום מאהי מאהי מצופה ברוטב חמאת ג'ינג'ר סויה

סומסום מאהי מאהי מצופה ברוטב חמאת ג'ינג'ר סויה
סומסום מאהי מאהי מצופה ברוטב סויה חמאת ג'ינג'ר Shiso עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, pescatarian, מתכון דל פחמימות, מגישה 6 . מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. . אם יש לכם פלפל טחון, שמן canolan, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. סומסום מאהי מאהי מצופה ברוטב חמאת ג'ינג'ר סויה, פסטו קרוש מהי-מהי עם עגבניות שלפוחיות ורוטב חמאת לימון, ו סומסום מאהי מאהי מצופה עם מלפפון-סלט גרגיר הנחלים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
במחבת רוטב מעל חום בינוני, לשלב שאלוט, זנגביל, מיץ לימון, ויין לבן. מבשלים עד הנוזל מצטמצם כ 2 כפות. מערבבים שמנת כבדה, ומביאים לרתיחה קלה. להפחית את הקרם בחצי; לא לשרוף. מערבבים ברוטב סויה, ולאחר מכן להעביר לבלנדר. תערובת על נמוך תוך הוספת חמאה לאט, כמה קוביות בכל פעם, עד כל החמאה הוא emulsified. בערך לקצוץ או דמעה shiso, להוסיף לרוטב, להתמזג במשך כ -10 שניות נוספות. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל כשרים. שמור על הרוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה. מתבלים את שני צידי הפילה במלח כשר ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מערבבים יחד זרעי שומשום לבן ושחור, ומניחים בצלחת או צלחת שטוחה. לחץ על הצד העליון רק של כל פילה לתוך התערובת, ולחץ על זרעים לתוך דגים כך שהוא מקלות. ודא כי הצדדים משובצים באופן שווה עם הזרעים. כאשר שמן הוא עישון, להוסיף דגים, זרעי שומשום בצד למטה למחבת, ולהיות זהיר של ניתזי שמן. Pan sear דגים במשך כ 30 עד 45 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשום שחורזרעי שומשום שחור
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מניחים מחבת לתנור, או מעבירים דגים לתבנית אפייה ומבשלים בתנור כ-5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מגישים בצד קרום שומשום עם רוטב חמאת ג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.