סומרסט חזיר עם שמנת ותפוחים
סומרסט חזיר עם שמנת ותפוחים עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 493 גרם חלבון , 105 גרם שומן ובסך הכל 3132 קלוריות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. 4 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך צלעות חזיר, שום, סיידר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות חזיר עם דבש, חרדל ותפוחים , צלעות חזיר עם תפוחים ובצל , ועדשים ותפוחים עם דלעת בלוטים .
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
במחבת גדולה וכבדה, על אש בינונית-גבוהה, ממיסים מחצית מהחמאה. מטגנים את צלעות החזיר משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב יפה.
מעבירים את הצלעות לתבנית של 2 ליטר עם מכסה ומפזרים טימין.
ממיסים את יתרת החמאה במחבת, ומטגנים את הבצל והשום עד לריכוך.
מעבירים אותם לתבשיל הקדירה. מטגנים את טבעות התפוחים במחבת כמה שניות מכל צד כדי לתת להן צבע, ואז מוציאים לתבנית.
כף כל עודפי שומן מהמחבת ויוצקים פנימה את סיידר התפוחים. מערבבים כדי להסיר כל חתיכות טעם מהתחתית. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז יוצקים על צלעות החזיר והתפוחים שבמנה. מתבלים במלח ופלפל.
אופים את התבשיל מכוסה במשך 30 עד 40 דקות, או עד שצלעות החזיר מבושלות.
מוציאים את צלעות החזיר והתפוחים לצלחת הגשה ומערבבים את השמנת לתוך המיצים.
מגישים רוטב על צלעות חזיר.