סומרסט פומונה, עוגת תפוחים ושקדים
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך שקדים טחונים, פומונה סומרסט, ידית של חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: רוטב סלט פומונה, עוגת שקדים תפוח, ו עוגת שקדים תפוח.
הוראות
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
חמאה בשורה את הבסיס ואת הצדדים של 20 ס " מ עוגה עגולה פח. לקלף, הליבה ולפרוס את התפוחים בערך בעובי של מטבע 1£. להמיס את ידית החמאה במחבת גדולה ואז להטות את התפוחים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם עד מתרכך, אבל לא רטוב, על 5 דקות. להתיז בפומונה ולהשאיר להתקרר. טיפ על צלחת להתקרר מהר יותר אם אתה רוצה.באמצעות כף חשמלית או מעץ, היכו את החמאה והסוכר המתרככים עד השמנת והאור.
מוסיפים את הביצים קצת בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת, ואז לקפל את הקמח והשקדים. לבסוף, מקפלים לחצי מהתפוחים המקוררים. כפית את התערובת לתוך הפח מוכן, להחליק את החלק העליון ולפזר עם שאר התפוחים, לחיצה למטה קלות לתוך הבלילה.
אופים עבור 1 hr, עד הזהב ושיפוד מוכנס לתוך אמצע העוגה יוצא נקי. בדוק את העוגה לאחר 45 דקות, לכסות בנייר כסף אם זה בראונינג מהר מדי. כדי להפוך את הזיגוג, לחמם את הריבה ואת פומונה במחבת קטנה עד הריבה נמס.ברגע שהעוגה יוצאת מהתנור, תדקרו אותה עם שיפוד ותטפטפו קצת יותר פומונה. מגניב במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך את הפח ולהעביר מתלה חוט.
מברישים את הזיגוג על התפוחים ומגישים פרוסים, עם dollops של קרם Pomona. הכי טוב לאכול ביום שזה נעשה, או התחמם למחרת.