קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סומרסט פומונה, עוגת תפוחים ושקדים

סומרסט פומונה, עוגת תפוחים ושקדים
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך שקדים טחונים, פומונה סומרסט, ידית של חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: רוטב סלט פומונה, עוגת שקדים תפוח, ו עוגת שקדים תפוח.

הוראות

1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חמאה בשורה את הבסיס ואת הצדדים של 20 ס " מ עוגה עגולה פח. לקלף, הליבה ולפרוס את התפוחים בערך בעובי של מטבע 1£. להמיס את ידית החמאה במחבת גדולה ואז להטות את התפוחים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם עד מתרכך, אבל לא רטוב, על 5 דקות. להתיז בפומונה ולהשאיר להתקרר. טיפ על צלחת להתקרר מהר יותר אם אתה רוצה.באמצעות כף חשמלית או מעץ, היכו את החמאה והסוכר המתרככים עד השמנת והאור.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים את הביצים קצת בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת, ואז לקפל את הקמח והשקדים. לבסוף, מקפלים לחצי מהתפוחים המקוררים. כפית את התערובת לתוך הפח מוכן, להחליק את החלק העליון ולפזר עם שאר התפוחים, לחיצה למטה קלות לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
לשימור,לשימור,
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
4
אופים עבור 1 hr, עד הזהב ושיפוד מוכנס לתוך אמצע העוגה יוצא נקי. בדוק את העוגה לאחר 45 דקות, לכסות בנייר כסף אם זה בראונינג מהר מדי. כדי להפוך את הזיגוג, לחמם את הריבה ואת פומונה במחבת קטנה עד הריבה נמס.ברגע שהעוגה יוצאת מהתנור, תדקרו אותה עם שיפוד ותטפטפו קצת יותר פומונה. מגניב במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך את הפח ולהעביר מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מברישים את הזיגוג על התפוחים ומגישים פרוסים, עם dollops של קרם Pomona. הכי טוב לאכול ביום שזה נעשה, או התחמם למחרת.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן