צ'ילי poblano בסגנון סונורה דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 318 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם שעועית, גבינת מונטריי ג'ק, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד שמנת חמוצה דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורי אוכמניות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. נסו ממולאים Poblano Chiles באורז לבן (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), נקניקיה בסגנון סונורה, ו Poblano מפוחלץ צ'יילס ( (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים צ ' ילי חצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות. שים את צ ' יילס בצד.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
3
הסר קליפות מן tomatilloes, וקוצצים. מעיל מחבת nonstick בינונית עם ספריי בישול, ומניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם; להוסיף tomatilloes, פלפל, בצל ירוק, ושום; לטחון 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר