סופגניות בטטה אפויות
גשו לסופר וקנו סוכר חום, מלח, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: סופגניות בטטה אפויות, סופגניות בטטה אפויות עם שוקולד מריר + קוקוס, ו סופגניות בטטה.
הוראות
מחממים תנור ל 177°.In קערה בינונית, מערבבים את הפירה בטטה ורסק תפוחים יחד עד בשילוב.באמצעות מערבל סטנד-אפ וקובץ משוט, מערבבים יחד את כל המרכיבים היבשים.לאחר מכן מוסיפים את תערובת תפוחי אדמה מתוקים ורסק תפוחים למרכיבים יבשים.
מערבבים על נמוך במשך 10 שניות ולאחר מכן לעבור גבוה במשך כ 30-45 שניות או עד שכל החומרים משולבים כדי ליצור בצק. הבצק יהיה מעט דביק.הכן משטח משוריין היטב.בעדינות, ברך את הבצק כמה פעמים כדי לשלב קצת יותר קמח.באמצעות מערוך, לגלגל את הבצק לבערך חצי אינץ'.השתמש בשני חותכי עוגיות עגולים, (אחד גדול, אחד קטן) כדי ליצור את צורת הסופגנייה.בעדינות מניחים סופגניות לא מבושלות על סדין משומן עוגיות.
אופים במשך 6-9 דקות (לא מעל לבשל.) לסוכר הקינמון
מפזרים, לשלב את הקינמון וסוכר יחד בקערה. כאשר סופגניות הם מחוץ תנור מברשת כל אחד עם מרגרינה מומסת ומפזרים תערובת קינמון-סוכר.