סופגניות ג'לי
סופגניות ג'לי יכולות להיות בדיוק המתכון לצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מנה אחת מכילה 162 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . מתאים ל-48 ומחירו 11 סנט למנה מנות. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם שמרים, חלב חם, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה עובד היטב כארוחת בוקר לא יקרה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 8% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: סופגניות חמאת בוטנים וג'לי מזוגגות... עם ג'לי צ'יה תות-ריבס , סופגניות ג'לי וסופגניות ג'לי .
הוראות
יוצקים את החלב החם לקערת המיקסר.
מוסיפים לקערה את הסוכר, המלח, הווניל והביצים וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים 2 כוסות קמח ומערבבים עם וו הבצק לאיחוד, מפסיקים לגרד את הקערה. (הבצק יהיה דביק; אם הוא רטוב מדי, הוסיפו את 1/4 כוס הקמח הנותרת.)
מוסיפים את החמאה ומערבבים לתערובת אחידה.
מברישים קערה גדולה בשמן צמחי; מוסיפים את הבצק ומכסים בניילון נצמד.
מניחים לתפיחה במקרר, לפחות 4 שעות או לילה.
חותכים את הסופגניות: מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה ומפדרים בקמח. אבק משטח נקי בקמח; הופכים את הבצק על פני השטח. אבק את הבצק בקמח, ולאחר מכן טפח אותו בעדינות כדי להקל על רידודו. בעזרת מערוך מרדדים את הבצק לעובי של כ-1/2 ס"מ.
חותכים את הבצק לעיגולים בגודל 1 1/2 אינץ' בעזרת חותכן עוגיות; להעביר לתבנית האפייה המוכנה. מגלגלים מחדש את השאריות וחותכים עוד עיגולים. מפזרים קלות את עיגולי הבצק בקמח, מכסים בניילון נצמד ומניחים לנוח שעה במקום חמים.
מחממים שמן צמחי בגודל 2 עד 3 אינצ'ים בסיר גדול עד שמדחום לטיגון עמוק רושם 360 מעלות F. עובדים בקבוצות, מטגנים את הסופגניות, הופכים, עד להזהבה, 1 עד 1 1/2 דקות בסך הכל. בעזרת מלקחיים או רחפן, הסר לנייר סופג לניקוז.
ממלאים בג'לי: מתאימים שקית מאפה עם קצה עגול של 1/8 אינץ'; הניחו את השקית בכוס וסגרו את הקצה הפתוח מעל הכוס. ממלאים את השקית בג'לי. מכניסים את קצה המאפה לדופן של סופגנייה וסוחטים בעדינות למילוי. חוזרים על הפעולה עם שאר הסופגניות. מפדרים בסוכר קונדיטורים ומגישים חם. צילום: David A. Land