קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

סופגניות ג'לי

סופגניות ג'לי
סופגניות ג'לי יכולות להיות בדיוק המתכון לצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מנה אחת מכילה 162 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . מתאים ל-48 ומחירו 11 סנט למנה מנות. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם שמרים, חלב חם, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה עובד היטב כארוחת בוקר לא יקרה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 8% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: סופגניות חמאת בוטנים וג'לי מזוגגות... עם ג'לי צ'יה תות-ריבס , סופגניות ג'לי וסופגניות ג'לי .

הוראות

1
יוצקים את החלב החם לקערת המיקסר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
מוסיפים לקערה את הסוכר, המלח, הווניל והביצים וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים 2 כוסות קמח ומערבבים עם וו הבצק לאיחוד, מפסיקים לגרד את הקערה. (הבצק יהיה דביק; אם הוא רטוב מדי, הוסיפו את 1/4 כוס הקמח הנותרת.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את החמאה ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1
מברישים קערה גדולה בשמן צמחי; מוסיפים את הבצק ומכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים לתפיחה במקרר, לפחות 4 שעות או לילה.
3
חותכים את הסופגניות: מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה ומפדרים בקמח. אבק משטח נקי בקמח; הופכים את הבצק על פני השטח. אבק את הבצק בקמח, ולאחר מכן טפח אותו בעדינות כדי להקל על רידודו. בעזרת מערוך מרדדים את הבצק לעובי של כ-1/2 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
חותכים את הבצק לעיגולים בגודל 1 1/2 אינץ' בעזרת חותכן עוגיות; להעביר לתבנית האפייה המוכנה. מגלגלים מחדש את השאריות וחותכים עוד עיגולים. מפזרים קלות את עיגולי הבצק בקמח, מכסים בניילון נצמד ומניחים לנוח שעה במקום חמים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מחממים שמן צמחי בגודל 2 עד 3 אינצ'ים בסיר גדול עד שמדחום לטיגון עמוק רושם 360 מעלות F. עובדים בקבוצות, מטגנים את הסופגניות, הופכים, עד להזהבה, 1 עד 1 1/2 דקות בסך הכל. בעזרת מלקחיים או רחפן, הסר לנייר סופג לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
SkimmerSkimmer
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
ממלאים בג'לי: מתאימים שקית מאפה עם קצה עגול של 1/8 אינץ'; הניחו את השקית בכוס וסגרו את הקצה הפתוח מעל הכוס. ממלאים את השקית בג'לי. מכניסים את קצה המאפה לדופן של סופגנייה וסוחטים בעדינות למילוי. חוזרים על הפעולה עם שאר הסופגניות. מפדרים בסוכר קונדיטורים ומגישים חם. צילום: David A. Land
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד