סופגניות השוקולד המשולשות של אשלי
אם יש לך אבקת קקאו, שבבי שוקולד טבעונים, רסק תפוחים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 42 דקות. הציון הזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: טריפל טבל שוקולד חמאת בוטנים סופגניות, עוגיות שוקולד צ'יפס משולשות עם בוטנים, ו איך לעשות סופגניות (עם וידאו) וקפה-ביסקוף-בייקון סופגניות.
הוראות
מערבבים את החומרים היבשים בקערה גדולה ומערבבים עד לשלב. בקערה אחרת, לטאטא את כל החומרים הרטובים (חלב, רסק תפוחים, שמן) יחד עד בשילוב מלא.
יוצקים את התערובת הרטובה לתוך החומרים היבשים ומערבבים עם כף עץ עד רק בשילוב, להיזהר לא overmix (עצור כאשר אתה כבר לא רואה קמח יבש).
תן לבלילה לשבת במשך 5 דקות. אל תערבבי אחרי נקודה זו. הבלילה תהיה עבה מאוד ולא pourable.כפית את הבלילה לתוך תבניות סופגנייה, מילוי רק מתחת לחלק העליון של כל עובש (3 עד 6 מ " מ) מלמעלה. להחליק קלות את החלק העליון של הבלילה עם מרית סיליקון קטנה. אל תארוז את החובט.
אופים במשך 18-23 דקות. קיסם שיניים מוכנס למרכז צריך לצאת נקי (אלא אם כן אתה דוקר אותו לתוך שבב שוקולד נמס, כלומר!).
מוסיפים את החומרים הציפוי לקערה בינונית ומכים עם מערבלים חשמליים עד חלקה, התאמת כמות החלב או הסוכר, במידת הצורך.
מורחים את הציפוי על סופגניות מקורר ומקשטים עם סוכריות, אם תרצה.