סופגניות טורקיות עם סירופ ירכיים ורדים
סופגניות טורקיות עם סירופ ירך ורדים הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך חמאה, ביצים, הל טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו ורוד נוצץ עם סירופ עלה דפנה, תאריכים מרוקאים עם סירופ ורדים, ו קלוי - עוגת שקדים עם תותים ב Rosé-סירופ מים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מים, סוכר, ירכיים ורדים, תרמילי הל לרתיחה בסיר כבד קטן על חום בינוני-נמוך, ערבוב עד הסוכר מומס, ואז בעדינות להתבשל, נחשף, עד ירכיים ורדים מתרככים, כ -30 דקות.
הסר מהחום ומערבבים במי ורדים ומיץ לימון.
לטאטא יחד קמח, מלח כשר, ותבלינים בקערה קטנה.
מביאים מים לרתיחה עם חמאה וסוכר בסיר כבד 3 ליטר, ערבוב עד החמאה נמסה.
מוסיפים תערובת קמח בבת אחת ומבשלים על חום בינוני, ערבוב נמרצות עם כף עץ, עד תערובת מתרחקת מצד המחבת, על 1 דקה, ואז לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה יותר. מגניב 5 דקות.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב עם כף עץ לאחר כל תוספת. (הבצק ייראה נפרד בהתחלה אבל יהפוך חלק.)
חום 2 אינץ ' שמן ל 177° בסיר כבד 5 ליטר רחב מעל חום בינוני גבוה.
מחלקים את הבצק ל -12 מנות. עם ידיים רטובות, ליצור כל מנה לכדור 2 אינץ ' (הבצק יהיה דביק). מעט לשטח כדור אחד בכף רטוב, ואז לעשות חור 1 אינץ ' במרכז עם אצבעות ולהוסיף שמן חם. חזור במהירות עם 5 יותר כדורים ומטגנים, מפנה מדי פעם, עד זהוב חום ופשוט מבושל דרך( לחתוך אחד פתוח כדי לבדוק), על 8 דקות.
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז. להחזיר שמן ל 177° ולחזור עם הבצק שנותר.
לחמם סירופ (במידת הצורך), ולאחר מכן לטבול כל סופגנייה בסירופ, פונה מעיל, ולהעביר מגש.
טפטוף סופגניות עם כמה סירופ הנותרים ומגישים חם.
* סירופ יכול להיעשות 1 יום קדימה ומקורר. מחממים לפני השימוש.* סופגניות ניתן לטגן 3 שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר. מחממים על תבנית אפייה בתנור 177° 10 עד 15 דקות, ואז לטבול סירופ חם.