קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופגניות טורקיות עם סירופ ירכיים ורדים

סופגניות טורקיות עם סירופ ירכיים ורדים
סופגניות טורקיות עם סירופ ירך ורדים הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך חמאה, ביצים, הל טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו ורוד נוצץ עם סירופ עלה דפנה, תאריכים מרוקאים עם סירופ ורדים, ו קלוי - עוגת שקדים עם תותים ב Rosé-סירופ מים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מים, סוכר, ירכיים ורדים, תרמילי הל לרתיחה בסיר כבד קטן על חום בינוני-נמוך, ערבוב עד הסוכר מומס, ואז בעדינות להתבשל, נחשף, עד ירכיים ורדים מתרככים, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרמילי הלתרמילי הל
שושניםשושנים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום ומערבבים במי ורדים ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
מי ורדיםמי ורדים
1
לטאטא יחד קמח, מלח כשר, ותבלינים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מביאים מים לרתיחה עם חמאה וסוכר בסיר כבד 3 ליטר, ערבוב עד החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים תערובת קמח בבת אחת ומבשלים על חום בינוני, ערבוב נמרצות עם כף עץ, עד תערובת מתרחקת מצד המחבת, על 1 דקה, ואז לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה יותר. מגניב 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב עם כף עץ לאחר כל תוספת. (הבצק ייראה נפרד בהתחלה אבל יהפוך חלק.)
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
חום 2 אינץ ' שמן ל 177° בסיר כבד 5 ליטר רחב מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מחלקים את הבצק ל -12 מנות. עם ידיים רטובות, ליצור כל מנה לכדור 2 אינץ ' (הבצק יהיה דביק). מעט לשטח כדור אחד בכף רטוב, ואז לעשות חור 1 אינץ ' במרכז עם אצבעות ולהוסיף שמן חם. חזור במהירות עם 5 יותר כדורים ומטגנים, מפנה מדי פעם, עד זהוב חום ופשוט מבושל דרך( לחתוך אחד פתוח כדי לבדוק), על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז. להחזיר שמן ל 177° ולחזור עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
8
לחמם סירופ (במידת הצורך), ולאחר מכן לטבול כל סופגנייה בסירופ, פונה מעיל, ולהעביר מגש.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
9
טפטוף סופגניות עם כמה סירופ הנותרים ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
1
* סירופ יכול להיעשות 1 יום קדימה ומקורר. מחממים לפני השימוש.* סופגניות ניתן לטגן 3 שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר. מחממים על תבנית אפייה בתנור 177° 10 עד 15 דקות, ואז לטבול סירופ חם.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)