סופגניות סיידר תפוחים ללא גלוטן
סופגניות סיידר תפוחים ללא גלוטן היא ארוחת בוקר המגישה 10. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 222 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם סודה לשתייה, חמאה, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך נהדר של 16%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סופגניות סיידר תפוחים ללא גלוטן, יום שלישי ללא גלוטן: סופגניות תפוחים טבעוניות, ו יום שלישי ללא גלוטן: סופגניות תפוחים טבעוניות.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את שמונת המרכיבים הראשונים. בקערה אחרת מקציפים את המים, החמאה, רסק התפוחים והווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים לחומרים היבשים; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים ומניחים לנוח 10 דקות.
חותכים חור קטן בפינת שקית ניילון בטוחה למזון; ממלאים בבלילה. צינור לתוך 6-חלל סופגנייה פאן מצופה בישול תרסיס, מילוי חללים שלושה רבעים מלא.
אופים בחום של 325 למשך 11-14 דקות או עד להזהבה. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת. חזור על הפעולה עם הבלילה שנותרה.
לזיגוג, בסיר קטן, הביאו סיידר תפוחים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם ל -3 כפות.
מעבירים לקערה קטנה; מערבבים פנימה חמאה עד להמסה. מערבבים מספיק סוכר של קונדיטורים כדי להגיע לעקביות זיגוג. טובלים כל סופגנייה באמצע הדרך, ומאפשרים לעודף לטפטף.
מניחים על רשת; תן לעמוד עד להתייצבות.