סופגניות עוגה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחה בבוקר, אז תנו הזדמנות ל סופגניות עוגה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, תמצית ונילן, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. נסו סופגניות עוגה, סופגניות עוגה, ו סופגניות עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
מרפדים תבנית בנייר אפייה. השתמש בחותך עוגיות עגול בגודל 3 אינץ ' או בכוס כדי להתחקות אחר 12 עיגולים על הקלף ולהשאיר רווח בין כל אחד מהם. הופכים את הקלף ומצפים קלות בתרסיס בישול. התאימו שקית מאפה עם קצה עגול בגודל 1/2 אינץ 'או גזרו חור בגודל 1/2 אינץ' בפינה אחת של שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מנפים את הקמח, אבקת האפייה, אגוז המוסקט והמלח לקערה בינונית. מקציפים את החמאה והסוכר בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה, כ -2 דקות. מקציפים פנימה את כל הביצה והחלמון עד להטמעה והתערובת הופכת לצהובה בהירה, כ -3 דקות. מקציפים פנימה את החלב והווניל לתערובת אחידה, מגרדים את הקערה לפי הצורך. הפחיתו את מהירות המיקסר לנמוכה; מקציפים בהדרגה את תערובת הקמח עד לשילוב זה עתה (אל תערבבו יתר על המידה).
מעבירים את הבלילה לשקית המאפה המוכנה.
בעזרת העיגולים כמדריך, צינור את הבלילה לטבעות בגודל 3 אינץ'. (כדי ליצור חורי סופגנייה עם הבלילה שנותרה, צינור סיבובים בגודל 1 אינץ ' על הקלף.) מקררים בזמן שאתם מחממים את הקיצור, או מכסים בניילון ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מחממים כ -6 כוסות מתקצרות בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה עד שמדחום מטוגן עמוק רושם 340 מעלות צלזיוס.) השתמש במספריים כדי לחתוך את הקלף סביב כל סופגנייה ולהשאיר גבול בגודל 1 אינץ'. הפוך בזהירות 2 סופגניות לקיצור וקלף את הקלף בעזרת מלקחיים. מטגנים עד חום זהוב, 1 דקה 30 שניות לכל צד. (מטגנים את חורי הסופגנייה 30 שניות לכל צד.)
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומסננים על מגבות נייר. החזירו את הקיצור ל -340 מעלות פרנהייט וחזרו עם הסופגניות שנותרו.