קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופגניות עוגת שוקולד

סופגניות עוגת שוקולד
סופגניות עוגת שוקולד הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 441 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 134 אוהדים. אם יש לך אבקת אפייה, ביצים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו סופגניות עוגת שוקולד, סופגניות עוגת שוקולד, ו סופגניות עוגת שוקולד פאדג' (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, אבקת קקאו, מלח, ואבקת אפייה ולהניח בצד. בקערה קטנה יותר, לטאטא ביצים במשך 1 דקה, עד שהם מוארים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
מוסיפים את הסוכר, החמאה נמסה, ואת החמאה ואת לטאטא מיד לרגע נוסף.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיף את החומרים הרטובים לייבש ומערבבים יחד עם מרית גומי גדולה, עד שהם באים יחד. אל תגזים.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4
בנדיבות לפרוח משטח עבודה ולהפוך את הבצק על זה. תן את הבצק לקפל כך שהוא מגיע יחד במסה אחת, ולאחר מכן לאפשר לו לנוח במשך 10 דקות. קמח בנדיבות את החלק העליון של הבצק (זה יהיה דביק, לא לפחד להשתמש בקמח) ולחץ אותו שטוח. לאחר מכן, להשתמש מערוך כדי להפוך את הבצק עבה אפילו 1/2 אינץ'. באמצעות חותכי טבול קמח, לחתוך את הסופגניות במקום על מגש מקומח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
הכן את שמן הטיגון ואת ההתקנה זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
6
מניחים סיר גדול וכבד על הכיריים ומניחים את המדחום בפנים.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
יוצקים את השמן ולהגדיר את הסיר על חום בינוני. המטרה היא להשיג את השמן כדי להגיע 191° וחשוב לצפות בסיר בכל העת כדי לשמור על טמפרטורה זו (ולבטיחות). הגדר מתלה קירור מכוסה מגבות נייר ליד התנור ולקבל מלקחיים, עכבישים, מקלות אכילה, או מסננים מוכנים (מה שאתה מעדיף להפוך את הסופגניות ולהסיר אותם מן השמן החם). על צורב אחר, לחמם את החלב בסיר קטן להגדיר על אש נמוכה עד החלב מתחיל קיטור.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
מקלות אכילהמקלות אכילה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
הסר אותו מחום והוסף את הסוכר של קונדיטור, קמצוץ מלח, וניל וקצף עד שהם חלקים.
מרכיבים שתצטרך
בֹּטֶןבֹּטֶן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
יוצקים את הזיגוג לתוך קערה ומניחים את הקערה על סיר קטן של מים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
10
לאחר השמן הגיע 191°, להתחיל להוסיף את הסופגניות, אחד בכל פעם, עד שיש שלושה בסיר. סופגניות עוגה ישקע לתחתית השמן, ואז לבשל קצת לפני עולה. לאחר סופגנייה bobs אל פני השטח, מטגנים אותו במשך כ 2 דקות יותר לפני הפיכת אותו ומטגנים במשך 2 דקות נוספות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
מניחים את הסופגניות על מדף הקירור מוכן. לשבור אחד פתוח כדי להבטיח כי הוא מבושל, ואם זמן נוסף יש צורך, להוסיף את הסופגניות בחזרה אל השמן כדי לסיים ולהוסיף קצת יותר זמן בישול עבור השאר. מטגנים את השאר בצורה דומה, ומאפשרים לכל הסופגניות להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1
מניחים את סיר המים עם קערה של זיגוג להגדיר על זה מעל חום נמוך ומערבבים כדי להחזיר אותו לנוזל דביק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר מהחום והשתמש באצבעותיך כדי להטביע בזהירות כל אחת מהסופגניות בזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
3
מניחים את הסופגניות מזוגגות על מדף קירור נקי להתייבש. הזיגוג יהפוך שקוף יותר כפי שהוא מתייבש. לטעם הטוב ביותר, מגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים