סופגניות עוגת שוקולד
סופגניות עוגת שוקולד הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 441 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 134 אוהדים. אם יש לך אבקת אפייה, ביצים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו סופגניות עוגת שוקולד, סופגניות עוגת שוקולד, ו סופגניות עוגת שוקולד פאדג' (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, אבקת קקאו, מלח, ואבקת אפייה ולהניח בצד. בקערה קטנה יותר, לטאטא ביצים במשך 1 דקה, עד שהם מוארים.
מוסיפים את הסוכר, החמאה נמסה, ואת החמאה ואת לטאטא מיד לרגע נוסף.
מוסיף את החומרים הרטובים לייבש ומערבבים יחד עם מרית גומי גדולה, עד שהם באים יחד. אל תגזים.
בנדיבות לפרוח משטח עבודה ולהפוך את הבצק על זה. תן את הבצק לקפל כך שהוא מגיע יחד במסה אחת, ולאחר מכן לאפשר לו לנוח במשך 10 דקות. קמח בנדיבות את החלק העליון של הבצק (זה יהיה דביק, לא לפחד להשתמש בקמח) ולחץ אותו שטוח. לאחר מכן, להשתמש מערוך כדי להפוך את הבצק עבה אפילו 1/2 אינץ'. באמצעות חותכי טבול קמח, לחתוך את הסופגניות במקום על מגש מקומח.
הכן את שמן הטיגון ואת ההתקנה זיגוג.
מניחים סיר גדול וכבד על הכיריים ומניחים את המדחום בפנים.
יוצקים את השמן ולהגדיר את הסיר על חום בינוני. המטרה היא להשיג את השמן כדי להגיע 191° וחשוב לצפות בסיר בכל העת כדי לשמור על טמפרטורה זו (ולבטיחות). הגדר מתלה קירור מכוסה מגבות נייר ליד התנור ולקבל מלקחיים, עכבישים, מקלות אכילה, או מסננים מוכנים (מה שאתה מעדיף להפוך את הסופגניות ולהסיר אותם מן השמן החם). על צורב אחר, לחמם את החלב בסיר קטן להגדיר על אש נמוכה עד החלב מתחיל קיטור.
הסר אותו מחום והוסף את הסוכר של קונדיטור, קמצוץ מלח, וניל וקצף עד שהם חלקים.
יוצקים את הזיגוג לתוך קערה ומניחים את הקערה על סיר קטן של מים ומניחים בצד.
לאחר השמן הגיע 191°, להתחיל להוסיף את הסופגניות, אחד בכל פעם, עד שיש שלושה בסיר. סופגניות עוגה ישקע לתחתית השמן, ואז לבשל קצת לפני עולה. לאחר סופגנייה bobs אל פני השטח, מטגנים אותו במשך כ 2 דקות יותר לפני הפיכת אותו ומטגנים במשך 2 דקות נוספות בצד השני.
מניחים את הסופגניות על מדף הקירור מוכן. לשבור אחד פתוח כדי להבטיח כי הוא מבושל, ואם זמן נוסף יש צורך, להוסיף את הסופגניות בחזרה אל השמן כדי לסיים ולהוסיף קצת יותר זמן בישול עבור השאר. מטגנים את השאר בצורה דומה, ומאפשרים לכל הסופגניות להתקרר.
מניחים את סיר המים עם קערה של זיגוג להגדיר על זה מעל חום נמוך ומערבבים כדי להחזיר אותו לנוזל דביק.
הסר מהחום והשתמש באצבעותיך כדי להטביע בזהירות כל אחת מהסופגניות בזיגוג.
מניחים את הסופגניות מזוגגות על מדף קירור נקי להתייבש. הזיגוג יהפוך שקוף יותר כפי שהוא מתייבש. לטעם הטוב ביותר, מגישים מיד.