קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

סופגניות עם מילוי קצפת דולסה דה לצ'ה וזילוף שוקולד

סופגניות עם מילוי קצפת דולסה דה לצ'ה וזילוף שוקולד
Sufganiyot עם מילוי קצפת Dulce de Leche טפטוף שוקולד עשוי להיות רק hor d ' oeuvre אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לכם שמרים פעילים קבועים, חלב חם, קיצור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו Dulce de Leche Sufganiyot של טולואש, צ'ורוס דולצ' ה לצ'ורו עם קצפת, ו מילקשייקים עם חלב קוקוס עם קצפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
תכין סופגנייה. בקערה גדולה, מערבבים מים חמים, שמרים וקמצוץ של סוכר מגורען עד שמרים מתמוסס; בואו לעמוד כמה דקות עד בועות שמרים. (אם השמרים לא בועה, לזרוק את התערובת ולהתחיל מחדש.) מערבבים בסוכר מגורען שנותר, 2 1/2 כוסות קמח, מלח, קינמון, חלב חם, שמן וביצים עד מעורב היטב. מערבבים בהדרגה יותר קמח עד הבצק הוא מוצק וחלק.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
נייר אורזנייר אורז
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
קל משמנים קערה גדולה עם שמן או תרסיס בישול; מניחים בצק בקערה, הופך לשמן את כל הצדדים. מכסים את הקערה בחופשיות בניילון נצמד ומניחים לעלייה במקום חם כ-1 שעה או עד שהבצק הוכפל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
בעדינות אגרוף למטה בצק; לחלק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
4
לרדד כל חצי עד עובי 1/4 אינץ'. באמצעות 2 1/2 אינץ ' חותך עוגיות עגולות או שתיית זכוכית, לגזור 30 עיגולים, לחיצה יחד ולאסוף שאריות בצק לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
5
מניחים מעגלים על גיליון עוגיות משומן לנוח, מכסה מעגלים עם מגבת מטבח בעוד שמן לטיגון מתחמם, 15 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
בתנור ההולנדי, חום 3 עד 4 אינץ ' שמן 375°f. פריי sufganiyot, 4 או 5 בכל פעם, בשמן חם על 2 עד 3 דקות בכל צד או עד השחמה מבושל דרך למרכז.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
7
מסננים על צלחת מכוסה מגבות נייר. מגניב לפחות 10 דקות לפני מילוי.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
8
בינתיים, תכיני את הקצפת של דולצ ' ה. בקערה גדולה מקוררת, לנצח שמנת מתוקה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד שמתחילים להתעבות. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, ולאחר מכן וניל, להכות עד עבה. הכה ב dulce de leche, 1 כף בכל פעם, עד משולב לחלוטין, ואז עד פסגות נוקשות טופס. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
על גיליון נייר שעווה, לארגן sufganiyot מקורר בשכבה אחת. באמצעות קצה של כף עץ, לתקוע חור דרך הצד של כל אחד עד בתוך 1/2 אינץ ' של קצה הנגדי (להיזהר לא לפרוץ לחלוטין). בתיק לקשט מצויד קצה עגול (1/4-עד 3/4 אינץ ' רחב), למקם תערובת קצפת; צינור 1 עד 2 כפות לתוך כל sufganiyot.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
10
בשקית ניילון לאחסון מזון קטנה, הניחו שבבי שוקולד וקיצור; אטמו מחדש את השקית. מיקרוגל על גבוה, עוצר לסחוט שקית כל 30 שניות, עד שבבים נמסים וחלקים.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
11
חותכים פתח קטן מאוד בפינה התחתונה של התיק; תערובת שוקולד מומסת צינור מעל sufganiyot.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
12
בואו לעמוד עד סט, כ -15 דקות.
13
מגישים באופן מיידי.