סופגניות עם מילוי קצפת דולסה דה לצ'ה וזילוף שוקולד
Sufganiyot עם מילוי קצפת Dulce de Leche טפטוף שוקולד עשוי להיות רק hor d ' oeuvre אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לכם שמרים פעילים קבועים, חלב חם, קיצור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו Dulce de Leche Sufganiyot של טולואש, צ'ורוס דולצ' ה לצ'ורו עם קצפת, ו מילקשייקים עם חלב קוקוס עם קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
תכין סופגנייה. בקערה גדולה, מערבבים מים חמים, שמרים וקמצוץ של סוכר מגורען עד שמרים מתמוסס; בואו לעמוד כמה דקות עד בועות שמרים. (אם השמרים לא בועה, לזרוק את התערובת ולהתחיל מחדש.) מערבבים בסוכר מגורען שנותר, 2 1/2 כוסות קמח, מלח, קינמון, חלב חם, שמן וביצים עד מעורב היטב. מערבבים בהדרגה יותר קמח עד הבצק הוא מוצק וחלק.
קל משמנים קערה גדולה עם שמן או תרסיס בישול; מניחים בצק בקערה, הופך לשמן את כל הצדדים. מכסים את הקערה בחופשיות בניילון נצמד ומניחים לעלייה במקום חם כ-1 שעה או עד שהבצק הוכפל.
בעדינות אגרוף למטה בצק; לחלק לשניים.
לרדד כל חצי עד עובי 1/4 אינץ'. באמצעות 2 1/2 אינץ ' חותך עוגיות עגולות או שתיית זכוכית, לגזור 30 עיגולים, לחיצה יחד ולאסוף שאריות בצק לפי הצורך.
מניחים מעגלים על גיליון עוגיות משומן לנוח, מכסה מעגלים עם מגבת מטבח בעוד שמן לטיגון מתחמם, 15 עד 30 דקות.
בתנור ההולנדי, חום 3 עד 4 אינץ ' שמן 375°f. פריי sufganiyot, 4 או 5 בכל פעם, בשמן חם על 2 עד 3 דקות בכל צד או עד השחמה מבושל דרך למרכז.
מסננים על צלחת מכוסה מגבות נייר. מגניב לפחות 10 דקות לפני מילוי.
בינתיים, תכיני את הקצפת של דולצ ' ה. בקערה גדולה מקוררת, לנצח שמנת מתוקה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד שמתחילים להתעבות. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, ולאחר מכן וניל, להכות עד עבה. הכה ב dulce de leche, 1 כף בכל פעם, עד משולב לחלוטין, ואז עד פסגות נוקשות טופס. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
על גיליון נייר שעווה, לארגן sufganiyot מקורר בשכבה אחת. באמצעות קצה של כף עץ, לתקוע חור דרך הצד של כל אחד עד בתוך 1/2 אינץ ' של קצה הנגדי (להיזהר לא לפרוץ לחלוטין). בתיק לקשט מצויד קצה עגול (1/4-עד 3/4 אינץ ' רחב), למקם תערובת קצפת; צינור 1 עד 2 כפות לתוך כל sufganiyot.
בשקית ניילון לאחסון מזון קטנה, הניחו שבבי שוקולד וקיצור; אטמו מחדש את השקית. מיקרוגל על גבוה, עוצר לסחוט שקית כל 30 שניות, עד שבבים נמסים וחלקים.
חותכים פתח קטן מאוד בפינה התחתונה של התיק; תערובת שוקולד מומסת צינור מעל sufganiyot.
בואו לעמוד עד סט, כ -15 דקות.