סופגניות עם רוטב חמוציות
סופגניות רוטב חמוציות עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, חלב, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו חמאת בוטנים מזוגגת וסופגניות ג'לי...עם ריבת תות-ריבס צ' יה, סופגניות ג'לי, ו סופגניות ג'לי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הקמח, שמרים, ומלח בקערה של מערבל לעמוד. תניח בצד.
בסיר בינוני, לחמם את החלב, הסוכר והחמאה עד החמאה נמסה, או התערובת מגיעה כ 41°.
הסר מן החום להקציף את הביצים.
מוסיפים את התערובת הרטובה לייבוש, ומשתמשים בהתקשרות למשוט, מערבבים במהירות נמוכה עד שהבצק מתאחד. הגבירו את המהירות לגובה בינוני, והמשיכו לערבב עד שהבצק יהיה חלק ויתרחק מצדי הקערה, חמש עד שבע דקות. זה עדיין יהיה קצת דביק.
טופס את הבצק לתוך כדור ומניח בקערה משומנת. מכסים במגבת ולתת לו לעלות במקום חם במשך כשעה, או עד הוכפל בגודל.
לקראת סוף התקופה העולה, להכין את אזור העבודה שלך. אבק משטח עבודה עם קמח, ומניחים את הבצק על גבי. באמצעות מערוך מקורנן, מגלגלים את הבצק לעובי של 1/4 אינץ'. באמצעות חותך עגול 2 או 3 אינץ ' (או אפילו שפת זכוכית משוריינת שתייה, או החלק העליון של ראש צנצנת מייסון רחב, כפי שעשיתי), לגזור עיגולים רבים ככל שאתה יכול למקם על תבנית אפייה מקורנת קלות. מגלגלים מחדש את השאריות וממשיכים לחתוך עיגולים עד שהשתמשת בכל הבצק. מכסים את הסיבובים בניילון נצמד ושוב לתת להם לעלות, הפעם במשך כ -30 דקות.
מניחים מגבות נייר מתחת למדף תיל. יש לו ליד משטח הטיגון שלך. זה המקום שבו תוכל לשים את הסופגניות להתקרר.
מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה עד שהוא מגיע ל-350 ° F.
להעביר את הסיבובים זוג בכל פעם (אתה לא רוצה אותם צפופים) ומטגנים עד השחמה—על 1 עד 2 דקות. פליפ, וזכור שהצד השני לוקח פחות זמן לטגן. באמצעות כף מחוררת, להעביר מתלה החוט. המשך לטגן עד שתסיים את כולם.
עד שתסיים טיגון, הראשון של סופגניות מטוגנות צריך להיות מגניב מספיק כדי להתמודד. באמצעות סכין קטנה, חדה, לחתוך חור קטן אבל עמוק בצד אחד, גדול מספיק כדי להתאים קצה צנרת לתוך. נסה להעביר את הסכין קל מנקודת "כניסה" אחת, כך שיש לך חור קטן בצד החיצוני של הסופגנייה שמוביל לחלל גדול יותר בפנים.
טען את שקית צנרת עם רוטב חמוציות שלך, צינור 1-2 כפות של רוטב לתוך כל סופגנייה. אתה יכול גם כפית אותו אם אתה מעדיף. אבק עם סוכר של ממתקים לסיום יפה. הסופגניות האלה הכי טובות באותו היום.