סופגניות שמרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל סופגניות שמרים. מנה אחת מכילה 344 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים, מלח, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו סופגניות שמרים תוצרת בית, שמרים מוגדלים סופגניות, ו שמרים סופגניות, שלוש דרכים (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הסופגניות: לשים 1/4 כוס מים חמים (110 מעלות f ל 115 מעלות F) בקערת מיקסר לעמוד.
מוסיפים קמצוץ של סוכר מגורען, ואז מפזרים את השמרים על גבי; בואו לעמוד עד קצף, על 10 דקות.
להקציף 1/2 כוס סוכר מגורען, חלב, ביצים, 4 כפות חמאה מומסת, גרידת לימון, מלח ווניל בקערה נפרדת.
מוסיפים לתערובת השמרים ומקציפים לשלב. באמצעות וו הבצק במהירות בינונית, בהדרגה להכות את הקמח, גירוד את הקערה לפי הצורך. להמשיך להכות עד הבצק מתאסף סביב הקרס, על 3 דקות. הפוך על משטח נקי וצורה לכדור.
מברשת קערה גדולה עם חמאה.
מוסיפים את הבצק, פונים למעיל. מכסים בניילון נצמד ומניחים לעלייה במקום חם עד להכפלת גודלו, 1 שעה עד 1 שעה 30 דקות. (אם עושים את הבצק קדימה, אגרוף אותו, לעטוף פלסטיק לקרר לילה; להביא לטמפרטורת החדר לפני המשך.)
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות; להתגלגל לתוך סיבוב 12 אינץ', על 1/2 אינץ ' עבה.
לגזור 12 מעגלים עם חותך עוגיות 3 אינץ 'עגול משוריין, ולאחר מכן לגזור את המרכזים עם חותך 3/4 אינץ' עגול. קו גיליון אפייה עם נייר קלף מעיל קל עם ספריי בישול. מסדרים את הסופגניות וחורי הסופגניות על תבנית האפייה, משאירים מקום בין כל אחת מהן; מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומניחים בצד בטמפרטורת החדר עד לנפיחות קלה, כ-30 דקות.
חום 2 אינץ 'של שמן צמחי בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד מדחום מטגנים עמוק רושם 340 מעלות F. להשתמש במספריים לחתוך את הקלף סביב כל סופגנייה, משאיר גבול 1 אינץ'. בזהירות להפוך 2 סופגניות לתוך השמן לקלף את הקלף עם מלקחיים. מטגנים עד הזהב, 1 דקה 30 שניות עד 2 דקות לכל צד. (מטגנים את חורי הסופגניות דקה אחת לכל צד.)
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר. להחזיר את השמן ל 340 מעלות F ולחזור עם הסופגניות שנותרו.
לטאטא סוכר, חלב, גרידת לימון, וניל ומלח בקערה. טובלים את הסופגניות החמות בזיגוג.