קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופגניות שמרים

סופגניות שמרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל סופגניות שמרים. מנה אחת מכילה 344 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים, מלח, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו סופגניות שמרים תוצרת בית, שמרים מוגדלים סופגניות, ו שמרים סופגניות, שלוש דרכים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הסופגניות: לשים 1/4 כוס מים חמים (110 מעלות f ל 115 מעלות F) בקערת מיקסר לעמוד.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים קמצוץ של סוכר מגורען, ואז מפזרים את השמרים על גבי; בואו לעמוד עד קצף, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
להקציף 1/2 כוס סוכר מגורען, חלב, ביצים, 4 כפות חמאה מומסת, גרידת לימון, מלח ווניל בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים לתערובת השמרים ומקציפים לשלב. באמצעות וו הבצק במהירות בינונית, בהדרגה להכות את הקמח, גירוד את הקערה לפי הצורך. להמשיך להכות עד הבצק מתאסף סביב הקרס, על 3 דקות. הפוך על משטח נקי וצורה לכדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מברשת קערה גדולה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את הבצק, פונים למעיל. מכסים בניילון נצמד ומניחים לעלייה במקום חם עד להכפלת גודלו, 1 שעה עד 1 שעה 30 דקות. (אם עושים את הבצק קדימה, אגרוף אותו, לעטוף פלסטיק לקרר לילה; להביא לטמפרטורת החדר לפני המשך.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות; להתגלגל לתוך סיבוב 12 אינץ', על 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
לגזור 12 מעגלים עם חותך עוגיות 3 אינץ 'עגול משוריין, ולאחר מכן לגזור את המרכזים עם חותך 3/4 אינץ' עגול. קו גיליון אפייה עם נייר קלף מעיל קל עם ספריי בישול. מסדרים את הסופגניות וחורי הסופגניות על תבנית האפייה, משאירים מקום בין כל אחת מהן; מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומניחים בצד בטמפרטורת החדר עד לנפיחות קלה, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גליל פירותגליל פירות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
חום 2 אינץ 'של שמן צמחי בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד מדחום מטגנים עמוק רושם 340 מעלות F. להשתמש במספריים לחתוך את הקלף סביב כל סופגנייה, משאיר גבול 1 אינץ'. בזהירות להפוך 2 סופגניות לתוך השמן לקלף את הקלף עם מלקחיים. מטגנים עד הזהב, 1 דקה 30 שניות עד 2 דקות לכל צד. (מטגנים את חורי הסופגניות דקה אחת לכל צד.)
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מספריים מטבחמספריים מטבח
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר. להחזיר את השמן ל 340 מעלות F ולחזור עם הסופגניות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1
לטאטא סוכר, חלב, גרידת לימון, וניל ומלח בקערה. טובלים את הסופגניות החמות בזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
צילום: צ ' ארלס מאסטרס