סופגניות תפוחי אדמה
גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שמן תירס, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו סופגניות תפוחי אדמה ללא מטגנים, סופגניות בטטה, ו סופגניות תפוחי אדמה מורמות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית לטאטא יחד קמח, אבקת חלב, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, 1/2 כפית קינמון ואגוז מוסקט.
בקערה גדולה או קערה של מערבל לעמוד, לשלב ביצים 1 כוס סוכר להכות עד בשילוב מעט קצף.
מוסיפים 1 כוס מים, חמאה מומסת, וניל ופירה. מערבבים עד חלקה. לאט להוסיף תערובת קמח ומערבבים עד רק incorporated.
לפרוס שני יריעות גדולות של ניילון נצמד. מחלקים בצק ויוצרים בצק לשני כדורים. לעטוף בניילון נצמד ואז להשתטח לדיסקים. מקררים למשך שעתיים או לילה.
קמח בנדיבות משטח עבודה גדול. קח את אחד הדיסקים ולהפוך את הבצק כדי מעיל עם קמח, זרועים את פני הבצק עם קמח כדי להפחית את הדביקות, במידת הצורך. בעדינות ללטף את הבצק על 1/2 אינץ ' עבה. השתמשו בחותך סופגניות בגודל 3 אינץ ' משוריין כדי לחתוך דונאטס ולמקם סופגניות וחורי סופגניות על גיליון נייר קלף משוריין היטב.
למלא תנור הולנדי או מחבת ברזל יצוק גדול עם 2 סנטימטרים של שמן.
שמן חום מעל חום בינוני גבוה עד 182°. טיפת סופגניות בשמן ומטגנים עד חום זהוב עמוק משני הצדדים (כ 2 דקות לכל צד). השתמש במקלות אכילה כדי להפוך את הסופגניות. היזהר לא להעמיס את הסופגניות במחבת (לא יותר מ 2 עד 3 סופגניות בכל פעם).
הסר סופגניות מיד מן המחבת באמצעות כף מחורץ עמיד בחום או מרית. הגדר על נייר מגבת מרופדת מדפים אפייה להתקרר. לאחר מקורר מעט לזרוק בשקית עם סוכר קינמון שנותר.