סופלה אגוזי לוז שוקולד
סופלה אגוזי לוז שוקולד יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הצד שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 463 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אגוזי לוז, ליקר בטעם לוז כגון פרנג'ליקו, חלבונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו סופלה שוקולד אגוזי לוז, קרפ אגוזי לוז תות, ו מתכון סופלה אגוזי לוז של Escoffier (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור רגיל או הסעה 350, אופים אגוזים במחבת ברוחב 8 או 9 אינץ ' עד להשחמה קלה מתחת לעור, כ -15 דקות.
יוצקים על מגבת; לקפל מגבת כדי לצרף אגוזים ולשפשף מנות בין הידיים כדי להסיר כמה שיותר עור אגוז חום ככל האפשר.
בואו מגניב. הרם אגוזים ממגבת, משאיר עורות מאחור. מערבולת אגוזים במעבד מזון או בלנדר עם ליקר עד צורות משחה חלקה; לגרד הצדדים מיכל לפי הצורך.
במחבת של 1 עד 2 ליטר מעל חום גבוה, מערבבים את הקצפת עד לרתיחה.
הסר מהחום; מוסיפים שוקולד ומערבבים עד שהרוטב חלק. 1/4 כוס רוטב שוקולד לתוך קערה בטוחה במיקרוגל; להפריש לקישוט.
מוסיפים ממרח אגוזים-ליקר לרוטב שוקולד במחבת, מקננים במי קרח ומערבבים עד שמערבבים היטב. מערבבים לעתים קרובות עד שהתערובת מתקררת לטמפרטורת החדר, 3 עד 4 דקות.
בקערה עמוקה עם מיקסר על מהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר עד שהם יוצרים קצף עבה. ממשיכים להכות, מוסיפים בהדרגה סוכר מגורען ועד הלבנים להחזיק פסגות נפרדות.
מערבבים על 1/4 של הלבן מוקצף לתוך תערובת אגוזי לוז שוקולד. לגרד תערובת אגוזי לוז שוקולד לתוך קערה עם הלבנים הנותרים לקפל בעדינות עד מעורבב.
להניח קרפים על הדלפק, צדדים חיוורים למעלה ומעט בנפרד. תל חלקים שווים של תערובת אגוזי לוז שוקולד במרכז קרפים במהירות לקפל את כל הצדדים קרפ מעל מילוי כדי לצרף, מה שהופך את מנות 3 עד 3 1/2 אינץ ' מרובע.
להניח מנות בצד התפר למטה.
חמאה 6 רדוד ramekins (5-6-in.- סיבובים רחבים או 4 על 6-in. אליפסות) ולהניח 1 קרפ מלא, תפר למטה, בכל מנה. או לארגן קרפים מעט בנפרד במחבת 10 על ידי 15 אינץ חמאה.
אופים ב 400 תנור רגיל או 375 תנור הסעה עד המרכזים בקושי נענוע כאשר נגע קל, 10 עד 15 דקות. אם רוטב שוקולד שמור בקערה התגבש, חם בתנור מיקרוגל על כוח מלא (100%) במשך כ 1/2 דקה, תוך ערבוב פעם או פעמיים.
מגישים קינוח ramekins או להשתמש מרית רחבה כדי להעביר צלחות. מנפים אבקת סוכר על קרפים. למעלה עם גלידה ורוטב שוקולד.