קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

סופלה אגוזי לוז שוקולד

סופלה אגוזי לוז שוקולד
סופלה אגוזי לוז שוקולד יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הצד שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 463 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אגוזי לוז, ליקר בטעם לוז כגון פרנג'ליקו, חלבונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו סופלה שוקולד אגוזי לוז, קרפ אגוזי לוז תות, ו מתכון סופלה אגוזי לוז של Escoffier (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתנור רגיל או הסעה 350, אופים אגוזים במחבת ברוחב 8 או 9 אינץ ' עד להשחמה קלה מתחת לעור, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
יוצקים על מגבת; לקפל מגבת כדי לצרף אגוזים ולשפשף מנות בין הידיים כדי להסיר כמה שיותר עור אגוז חום ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
בואו מגניב. הרם אגוזים ממגבת, משאיר עורות מאחור. מערבולת אגוזים במעבד מזון או בלנדר עם ליקר עד צורות משחה חלקה; לגרד הצדדים מיכל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
במחבת של 1 עד 2 ליטר מעל חום גבוה, מערבבים את הקצפת עד לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מהחום; מוסיפים שוקולד ומערבבים עד שהרוטב חלק. 1/4 כוס רוטב שוקולד לתוך קערה בטוחה במיקרוגל; להפריש לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוסיפים ממרח אגוזים-ליקר לרוטב שוקולד במחבת, מקננים במי קרח ומערבבים עד שמערבבים היטב. מערבבים לעתים קרובות עד שהתערובת מתקררת לטמפרטורת החדר, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
(מקרטון)(מקרטון)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
בקערה עמוקה עם מיקסר על מהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר עד שהם יוצרים קצף עבה. ממשיכים להכות, מוסיפים בהדרגה סוכר מגורען ועד הלבנים להחזיק פסגות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מערבבים על 1/4 של הלבן מוקצף לתוך תערובת אגוזי לוז שוקולד. לגרד תערובת אגוזי לוז שוקולד לתוך קערה עם הלבנים הנותרים לקפל בעדינות עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
להניח קרפים על הדלפק, צדדים חיוורים למעלה ומעט בנפרד. תל חלקים שווים של תערובת אגוזי לוז שוקולד במרכז קרפים במהירות לקפל את כל הצדדים קרפ מעל מילוי כדי לצרף, מה שהופך את מנות 3 עד 3 1/2 אינץ ' מרובע.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
10
להניח מנות בצד התפר למטה.
11
חמאה 6 רדוד ramekins (5-6-in.- סיבובים רחבים או 4 על 6-in. אליפסות) ולהניח 1 קרפ מלא, תפר למטה, בכל מנה. או לארגן קרפים מעט בנפרד במחבת 10 על ידי 15 אינץ חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
אופים ב 400 תנור רגיל או 375 תנור הסעה עד המרכזים בקושי נענוע כאשר נגע קל, 10 עד 15 דקות. אם רוטב שוקולד שמור בקערה התגבש, חם בתנור מיקרוגל על כוח מלא (100%) במשך כ 1/2 דקה, תוך ערבוב פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
מגישים קינוח ramekins או להשתמש מרית רחבה כדי להעביר צלחות. מנפים אבקת סוכר על קרפים. למעלה עם גלידה ורוטב שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט