קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

סופלה אגס Taillevent עם ופלים אגס

סופלה אגס Taillevent עם ופלים אגס
מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. אם יש לך חלבונים ביצה, חמאה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו סופלה אגס, סופלה אגס עם רוטב שוקולד, ו קברלס גבינה סופלה עם סלט אגס אנדיב ואסיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות F. קו תבנית אפייה עם מחצלת סיליקון.לשטוף אגס ולהשתמש מנדולינה לחתוך לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים סוכר על צלחת שטוחה וטובלים את שני הצדדים של פרוסות אגס לתוך סוכר למעיל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
3
מניחים פרוסות על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מניחים עוד מחצלת סיליקון על גבי, sandwiching פרוסות האגס. זה ימנע מהם להתכרבל בתנור.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
שלב 1 1/3 כוסות סוכר עם 3 כוסות מים בסיר, וחום על תנור עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2
הסר מהתנור.פיל, ליבה ורבע מהאגסים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
מניחים בסיר עם סירופ סוכר, הוספת מים נוספים במידת הצורך כדי לכסות את האגסים.מבשלים בעדינות על חום בינוני במשך 12 עד 15 דקות, עד אגסים במכרז.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מסננים את האגסים וזורקים את הסירופ.קוביות 8 של אגס רבעים ושמורה. מחית את האגסים הנותרים במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מניחים מחית בסיר ומבשלים על אש בינונית עד שזה צמצם ל 2 כוסות.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
הסר מהחום.ממיסים 2/3 כוס סוכר שנותר במים 1/3 כוס בסיר נקי ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד הסירופ הופך קרמל הזהב.ודא מחית עדיין חם או שזה יהיה להגדיר את הקרמל מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
יוצקים את הקרמל החם לתוך מחית ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
8
מוסיפים את eau-de-vie ומערבבים לשלב.מחממים את התנור ל 475 מעלות F. גריז (8) -8 גרם רמקינס עם החמאה על הקרקעית והצדדים. אבק עם הנותרים 1/4 כוס סוכר. לחלק את האגסים חתוכים בין ramekins.מקציפים חלבונים במערבל דוכן עד שהם מגיעים לפסגות מוצקות. מקפלים חלבונים לתוך מחית אגסים. מחלקים את התערובת בין ramekins.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
אופים במשך 8 עד 10 דקות, עד הסופלה הם נפוחים וחומים בהירים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מגישים באופן מיידי.