סופלה אגס עם רוטב שוקולד עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. לכי לחנות וקחי חלבוני ביצה, שוקולד מריר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סופלה אגס Taillevent עם ופלים אגס, סופלה שוקולד לבן עם רוטב פטל, ו סופלה שוקולד כפול עם רוטב פאדג'חם.
הוראות
1
להביא שמנת כדי להתבשל קטןפאנק מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2
הסר מחום.
3
הוסף שוקולד ולתת לעמוד untilchocolate מרכך מעט, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
4
מוסיפים בורבון ומערבבים עד שהשוקולד מומלח והרוטב חלק. לעשות קדימה: רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. Coverand לקרר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1
בנדיבות חמאה שש 3/4-cupramekins או כוסות פודינג, ואז מעיל withsugar,הטיית ramekins כדי מעיל תחתית וצד שווה. בעדינות להקיש כל עודף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מניחים ramekins על גיליון אפייה rimmed.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
ממיסים 1 כף חמאה גדולמחבת מקל על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
Addhalf של אגסים ו sauté עד מתחיללהתחיל, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
5
מפזרים 1 1/2tablespoons סוכר ו sauté עד אגסהם caramelized ומיצים עבים, 3 עד 4minutes יותר. לגרד תערובת אגס intobowl. חזור עם הנותרים 1 כף, אגסים שנותרו, ו 1/2 כפות. מערבבים מיץ לימון לאגסים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
6
בואו טמפרטורת toroom מגניב, על 45 דקות.
7
באמצעות כפית מחוררת, להעביר מעבד pearsto; להוסיף מיצי אגס כדי chocolatesauce. מחית אגסים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
Transferpear מחית (כ 2 כוסות) כדי mediumsaucepan. לעשות קדימה: ניתן לעשות 2 hoursahead. כיסוי ומחית צ ' יל.
9
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
להקציף חלמוני ביצה מחית אגס בסיר להתמזג. תערובת Stirpear כל הזמן על בינוני-lowheat עד קיטור עולה תערובת חם (donot להרתיח). בזהירות להעביר תערובת אגס לקערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, הלבן beategg עם קמצוץ של מלח בקערה אחרת גדולה עד פסגות רכות טופס. בהדרגהלשאר 5 כפות סוכר toegg לבנים והכו עד נוקשה אבל לא צעקני. בעדינות לקפל 1/3 של חלבונים ביצה לתוך תערובת אגס כדי להבהיר. בעדינות לקפל את השארההלבנים ב 2 תוספות. מחלקים soufflébatter שווה בין ramekins מוכן (ramekins יהיה מלא).
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
חצאי אגסים בסירופ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו