סופלה אגס עם רוטב שוקולד עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. לכי לחנות וקחי חלבוני ביצה, שוקולד מריר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סופלה אגס Taillevent עם ופלים אגס, סופלה שוקולד לבן עם רוטב פטל, ו סופלה שוקולד כפול עם רוטב פאדג'חם.
הוראות
1
להביא שמנת כדי להתבשל קטןפאנק מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של וניל
2
הסר מחום.
3
הוסף שוקולד ולתת לעמוד untilchocolate מרכך מעט, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
4
מוסיפים בורבון ומערבבים עד שהשוקולד מומלח והרוטב חלק. לעשות קדימה: רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. Coverand לקרר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
עצם הודו וצוואר הודו
1
בנדיבות חמאה שש 3/4-cupramekins או כוסות פודינג, ואז מעיל withsugar,הטיית ramekins כדי מעיל תחתית וצד שווה. בעדינות להקיש כל עודף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מניחים ramekins על גיליון אפייה rimmed.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
ממיסים 1 כף חמאה גדולמחבת מקל על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
Addhalf של אגסים ו sauté עד מתחיללהתחיל, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
5
מפזרים 1 1/2tablespoons סוכר ו sauté עד אגסהם caramelized ומיצים עבים, 3 עד 4minutes יותר. לגרד תערובת אגס intobowl. חזור עם הנותרים 1 כף, אגסים שנותרו, ו 1/2 כפות. מערבבים מיץ לימון לאגסים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חצאי אגסים בסירופ
מיץ לימון, אופציונלי
6
בואו טמפרטורת toroom מגניב, על 45 דקות.
7
באמצעות כפית מחוררת, להעביר מעבד pearsto; להוסיף מיצי אגס כדי chocolatesauce. מחית אגסים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
Transferpear מחית (כ 2 כוסות) כדי mediumsaucepan. לעשות קדימה: ניתן לעשות 2 hoursahead. כיסוי ומחית צ ' יל.
9
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
להקציף חלמוני ביצה מחית אגס בסיר להתמזג. תערובת Stirpear כל הזמן על בינוני-lowheat עד קיטור עולה תערובת חם (donot להרתיח). בזהירות להעביר תערובת אגס לקערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, הלבן beategg עם קמצוץ של מלח בקערה אחרת גדולה עד פסגות רכות טופס. בהדרגהלשאר 5 כפות סוכר toegg לבנים והכו עד נוקשה אבל לא צעקני. בעדינות לקפל 1/3 של חלבונים ביצה לתוך תערובת אגס כדי להבהיר. בעדינות לקפל את השארההלבנים ב 2 תוספות. מחלקים soufflébatter שווה בין ramekins מוכן (ramekins יהיה מלא).
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות