קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה אגס עם רוטב שוקולד

סופלה אגס עם רוטב שוקולד
סופלה אגס עם רוטב שוקולד עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. לכי לחנות וקחי חלבוני ביצה, שוקולד מריר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סופלה אגס Taillevent עם ופלים אגס, סופלה שוקולד לבן עם רוטב פטל, ו סופלה שוקולד כפול עם רוטב פאדג'חם.

הוראות

1
להביא שמנת כדי להתבשל קטןפאנק מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
2
הסר מחום.
3
הוסף שוקולד ולתת לעמוד untilchocolate מרכך מעט, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
4
מוסיפים בורבון ומערבבים עד שהשוקולד מומלח והרוטב חלק. לעשות קדימה: רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. Coverand לקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1
בנדיבות חמאה שש 3/4-cupramekins או כוסות פודינג, ואז מעיל withsugar,הטיית ramekins כדי מעיל תחתית וצד שווה. בעדינות להקיש כל עודף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מניחים ramekins על גיליון אפייה rimmed.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
ממיסים 1 כף חמאה גדולמחבת מקל על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
Addhalf של אגסים ו sauté עד מתחיללהתחיל, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
מפזרים 1 1/2tablespoons סוכר ו sauté עד אגסהם caramelized ומיצים עבים, 3 עד 4minutes יותר. לגרד תערובת אגס intobowl. חזור עם הנותרים 1 כף, אגסים שנותרו, ו 1/2 כפות. מערבבים מיץ לימון לאגסים.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
בואו טמפרטורת toroom מגניב, על 45 דקות.
7
באמצעות כפית מחוררת, להעביר מעבד pearsto; להוסיף מיצי אגס כדי chocolatesauce. מחית אגסים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
Transferpear מחית (כ 2 כוסות) כדי mediumsaucepan. לעשות קדימה: ניתן לעשות 2 hoursahead. כיסוי ומחית צ ' יל.
9
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
להקציף חלמוני ביצה מחית אגס בסיר להתמזג. תערובת Stirpear כל הזמן על בינוני-lowheat עד קיטור עולה תערובת חם (donot להרתיח). בזהירות להעביר תערובת אגס לקערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, הלבן beategg עם קמצוץ של מלח בקערה אחרת גדולה עד פסגות רכות טופס. בהדרגהלשאר 5 כפות סוכר toegg לבנים והכו עד נוקשה אבל לא צעקני. בעדינות לקפל 1/3 של חלבונים ביצה לתוך תערובת אגס כדי להבהיר. בעדינות לקפל את השארההלבנים ב 2 תוספות. מחלקים soufflébatter שווה בין ramekins מוכן (ramekins יהיה מלא).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
אופים סופלה עד נפוח וזהב, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
לחמם רוטב שוקולד על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
13
מגישים סופלה מיד עם רוטב שוקו חם לצד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה