קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

סופלה ארטישוק-סרטן

סופלה ארטישוק-סרטן
וזה די גרוע. מתכונים דומים: חזה עוף עם סופלה סרטנים וארטישוק, עוגת סופלה ארטישוק, ו סופלה ארטישוק ופטריות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים חתיכת רדיד מספיק זמן כדי להתאים סביב צלחת סופל 2 ליטר, המאפשר חפיפה 1 אינץ'; לקפל אורך לסכל לשלישים. מעיל קל צד אחד של נייר כסף ותחתית צלחת עם ספריי בישול. לעטוף לסכל סביב מחוץ צלחת, צד מצופה נגד צלחת, ומאפשר לו להאריך 4 אינץ ' מעל השפה כדי ליצור צווארון; מאובטח עם מחרוזת או סרט מיסוך.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר בייקון ממחבת, הזמנת 1 כף שומן בייקון במחבת. קותלי חזיר מתפוררים, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים בצל לשומן בייקון במחבת, ומטגנים 2 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים קמח, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן עם מקציף חוט. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ומבשלים 1 דקה או עד מעובה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מניחים תחליף ביצה בקערה גדולה. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם תחליף ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקציף חוט. מערבבים בייקון, גבינה, מלח, פלפלים, ארטישוקים, בשר סרטנים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תחליף ביצהתחליף ביצה
ארטישוקארטישוק
בשר סרטניםבשר סרטנים
פלפליםפלפלים
גבינהגבינה
בייקוןבייקון
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
8
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה של מערבל עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת חלב. מקפלים בעדינות בתערובת לבן ביצה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
9
יוצקים תערובת לתוך צלחת סופלה מוכן.
10
אופים ב 400 במשך 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ואפה 45 דקות נוספות או עד לנפיחות וזהב. בזהירות להסיר צווארון לסכל, ולשרת מיד.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
11
הערה: כדי להפוך souffls בודדים, להכין 6 (8-אונקיה) ramekins כמפורט לעיל. מחלקים תערובת סופל באופן שווה בין ramekins, ומניחים על תבנית אפייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
אופים כמו בימוי לעיל.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור