קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרמל שקדים

קרמל שקדים
קרמל שקדים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 217 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, סוכר, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 16%. נסו קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, פריך קרמל פריך עם קרם מאפה קרמל שרוף, ו פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שלב 1/2 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר קטן, כבד על חום בינוני; לבשל עד הסוכר מתמוסס, ערבוב לעתים קרובות. המשך בישול עד הזהב (כ 4 דקות). מיד לשפוך לתוך 6 (6-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג מצופה ספריי בישול, הטיה כל כוס במהירות עד מעילים סוכר קרמל בתחתית הכוס.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מפזרים שקדים באופן שווה על סוכר מקורמל; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
שלב 1/3 כוס סוכר וקמח. מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית של מערבל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים תערובת קמח, מכים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
מוסיפים חלבונים ביצה; לנצח היטב. בהדרגה להוסיף חלב ושקדים לחלץ, להכות היטב. מחלקים תערובת שווה בין כוסות פודינג מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
7
מניחים כוסות במחבת אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
אופים ב 325 במשך 50 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
הסר כוסות מחבת. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
שחרר קצוות של רפרפת עם סכין או מרית גומי.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
11
מניחים צלחת קינוח, במהופך, על גבי כל כוס, והופכים על צלחות.
12
טפטוף כל אחד מהסירופ המקורמל הנותר על פודינג.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל