קרמל שקדים
קרמל שקדים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 217 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, סוכר, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 16%. נסו קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, פריך קרמל פריך עם קרם מאפה קרמל שרוף, ו פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/2 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר קטן, כבד על חום בינוני; לבשל עד הסוכר מתמוסס, ערבוב לעתים קרובות. המשך בישול עד הזהב (כ 4 דקות). מיד לשפוך לתוך 6 (6-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג מצופה ספריי בישול, הטיה כל כוס במהירות עד מעילים סוכר קרמל בתחתית הכוס.
מפזרים שקדים באופן שווה על סוכר מקורמל; להפריש.
שלב 1/3 כוס סוכר וקמח. מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית של מערבל עד חלקה.
מוסיפים תערובת קמח, מכים עד מעורבב היטב.
מוסיפים חלבונים ביצה; לנצח היטב. בהדרגה להוסיף חלב ושקדים לחלץ, להכות היטב. מחלקים תערובת שווה בין כוסות פודינג מוכן.
מניחים כוסות במחבת אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 50 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר כוסות מחבת. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות.
שחרר קצוות של רפרפת עם סכין או מרית גומי.
מניחים צלחת קינוח, במהופך, על גבי כל כוס, והופכים על צלחות.
טפטוף כל אחד מהסירופ המקורמל הנותר על פודינג.