סופלה בטטה
, המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 565 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו ביצים, קמח, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. מתכונים דומים: סופלה בטטה, סופלה בטטה, ו סופלה בטטה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור הסופלה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים צלחת אפייה 2 1/2 ליטר עם חמאה.
לתקוע את תפוחי האדמה המתוקים עם מזלג ולאפות על נייר אפייה מכוסה עד שהם רכים, 1 שעה. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף את תפוחי האדמה, למקם את הבשר בקערת ערבוב גדולה מחית עד חלקה מאוד.
מוסיפים את הביצים, סוכר, חמאה, וניל, חלב ומלח.
שלב היטב עם מיקסר חשמלי או מערבל יד. הפוך את התערובת לתבנית האפייה.
לציפוי: בקערה בינונית, מערבבים יחד את הפקאן, סוכר חום, קמח וחמאה עד לשלב ביסודיות. כפית את התערובת על תפוחי אדמה מתוקים, מה שהופך שכבה אפילו.
אופים את התבשיל עד מעט השחמה, 40 דקות.
תן לתבשיל לשבת במשך 5 דקות לפני ההגשה.