סופלה בננה
סופלה בננה יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני יש 173 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך מיץ ליים, סוכר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: סופלה בננה שוקולד, סופלה שוקולד-בננה, ו מיני סופלה.
הוראות
מברשת ארבע ramekins 1 כוס עם חמאה מומסת.
מוסיפים 2 כפות של הסוכר ל 1 של ramekins ולסובב אותו מעיל עם סוכר. הקש על הסוכר העודף לתוך ramekin אחר ולחזור עד כל ramekins מצופה סוכר.
במעבד מזון, מחית את הבננות עם מיץ לימון, חלמון ביצה ו 2 כפות של הסוכר עד חלקה. לגרד את תערובת הבננה לתוך קערה גדולה.
בקערת נירוסטה בינונית, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים את כף 1 הנותרים של סוכר ומכים עד המשרד מבריק. באמצעות מרית גומי, להכות רבע מהלבנים מוכים לתערובת הבננה, ולאחר מכן לקפל בעדינות את הלבנים הנותרים. כפית את תערובת סופל לתוך ramekins מוכן הקש עליהם קלות על השיש.
מעבירים את הסופלים לתבנית אפייה ואופים במרכז התנור כ-15 דקות, או עד שזהב חום ועולה.