סופלה גבינה כחולה עם תאנים ודבש טריים
סופלה גבינה כחולה עם תאנים טריות ודבש הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 559 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינה, מלח, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סופלה גבינה כחולה עם תאנים ודבש טריים, תאנים טריות עם גבינה כחולה ודבש, ו תאנים טריות בגריל וגבינה כחולה.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
הכן 4 (8-אונקיה) ramekins על ידי שימון אותם עם חמאה מרוכך ולאחר מכן ציפוי אותם עם סוכר, הקשה על כל עודף.
הפוך בסיס רוטב בשמל עבה על ידי התכת 3 כפות חמאה מעל חום נמוך בינוני בסיר עבה תחתית. בדיוק כמו הקצף שוכך, להוסיף את הקמח, ערבוב כל הזמן עם מקצף כדי למנוע גושים. מבשלים 2 עד 3 דקות כדי לצפות את הקמח בשומן ולהסיר את הטעם העמילני; לא מאפשרים את הנביכה לחום.
מוסיפים את החלב החם לתערובת וממשיכים לטאטא עד חלקה ועבה.
הסר מהחום. הכה בסוכר ולאחר מכן חלמוני ביצה 1 בכל פעם. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מערבבים בגבינה עד משולב באופן שווה. צנן את התערובת תוך הקצפת החלבונים.
בקערה נקייה נפרדת להכות את החלבונים ביצה וקרם של טרטר רק עד פסגות רכות טופס. מקפלים 1/3 של הלבנים מוכים לתערובת בשמל כדי להאיר אותו. ואז בעדינות לקפל את השאר.
יוצקים את הבלילה לתוך ramekins מוכן ומניחים על גיליון עוגיות.
אופים על המדף האמצעי במשך כ 25 דקות.
הסופלה נעשה כאשר הוא התנפח על השפה, החיצוני הוא זהוב, והמרכז מתנועע מעט.
מגישים עם תאנים טריות ורסס של דבש. אבק עם סוכר של ממתקים.