סופלה גבינה עם סלט עשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך אגוז מוסקט, חלב, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו סופלה גבינת עיזים ועשב, גבינת פטה סופלה עם סלט, ו סופלה גבינת עיזים ואגוזים עם גרגיר נחלים וסלט פריזי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להכין סופלים, מעיל כל אחד 4 (1-כוס) מנות סופל באופן שווה עם 1/2 חמאה כפית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
מפזרים כל מנה סופל עם 2 כפיות פרמזן-גבינת רג ' יאנו, הטיה לצדדים המעיל והתחתון.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
4
מערבבים את הקמח ואת 3 המרכיבים הבאים (באמצעות פלפל שחור) בסיר קטן על חום בינוני. בהדרגה להוסיף חלב ויין לבן, ערבוב עם מקצף עד חלקה. מבשלים 4 דקות או עד התערובת היא עבה תוססת, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)