סופלה גבינת פרמזן
אם יש לכם חמאה, קמח, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו סופלה גבינת פרמזן, סופלה גבינת Gruyère ופרמזן, ו סופלה גבינת פרמזן וגרוייר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
חמאה 6 (7 1/2 על 3 1/2 אינץ ' ramekins.
מפזרים קצת פרמזן מגורר, מעיל כל הצדדים ואת הבסיס של המנה.
יוצקים את הגבינה עודף לתוך ramekin הבא מעיל. המשך ציפוי ramekins עם הגבינה ולהניח בצד.
מחממים את החלב בסיר קטן על אש נמוכה.
בסיר בינוני אחר, להמיס 2 כפות של חמאה על חום בינוני.
לטאטא את הקמח לבשל את טעם קמח גלם, על 2 דקות.
להקציף את החלב החם ולהביא לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה.
הסר את המחבת מחום, להוסיף 3/4 כוס גבינה מגוררת ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל (לצפות רמות מלח בגלל הגבינה).
יוצקים את התערובת לתוך קערה גדולה ומניחים בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
במערבל דוכן, מקציפים את החלבונים ביצה לפסגות נוקשות.
לטאטא את החלמונים לתוך bechamel מקורר. מקפלים 1/3 של חלבון ביצה מוקצף לתוך בשמל כדי להבהיר את הבסיס. מקפלים בעדינות את חלבוני הביצה המוקצפים הנותרים כדי לשמור על האוויר המאוחד. בזהירות למלא את ramekins מוכן ולסדר אותם על תבנית אפייה.
אופים עד עלה וזהב על גבי, כ 20 דקות. המרכז יהיה רק נענוע קל כאשר מוכן.
הסר את ramekins מהתנור ומגישים מיד.