קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

סופלה דלעת מתובל עם בורבון ורוטב מולסה

סופלה דלעת מתובל עם בורבון ורוטב מולסה
סופלה דלעת מתובל עם בורבון ורוטב מולסה עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 145 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו חלב, לקשט: סוכר ממתקים, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת דלעת מתובלת עם רוטב קרמל-בורבון, מאפינס דובשה דלעת מתובל, ו צלוי צלעות בקר עם מולסה-רוטב בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף יחד חלב, קורנפלור, תבלינים, ו 1 כף סוכר מגורען בסיר כבד קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, מקציפים, ואז מבשלים, מקציפים, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
עמילן תירסעמילן תירס
תבליניםתבלינים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום ולהקציף בדלעת.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
העברה לקערה גדולה וקריר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מחממים תנור ל 204° עם מתלה בשליש התחתון. חמאה ramekins ומעיל עם סוכר מגורען, לדפוק את עודף, ואז לשים במחבת אפייה רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
5
לנצח חלבונים ביצה עם מלח בקערה גדולה אחרת באמצעות מיקסר חשמלי עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
6
מוסיפים 3/4 כוס סוכר מגורען קצת בכל פעם, מכות, ואז להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשה, מבריק, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
7
מקפלים שליש מהלבנים לתערובת דלעת מקוררת כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות. מחלקים תערובת בין ramekins, mounding זה.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
אופים סופלה עד נפוח וזהב, 18 עד 20 דקות. אבק עם ממתקים סוכר ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
* תערובת דלעת (ללא חלבונים ביצה) ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר. * סופלה ניתן להרכיב 1 שעה לפני האפייה ולשמור במקפיא.•
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
דלעתדלעת
2
סופלה אפוי יכול להיות repuffed במידת הצורך בתנור 204° 10 עד 12 דקות (לשרת במהירות, כפי שהם יתנוונו קצת מהר יותר בפעם השנייה).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור