סופלה דלעת מתובל עם בורבון ורוטב מולסה עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 145 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו חלב, לקשט: סוכר ממתקים, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת דלעת מתובלת עם רוטב קרמל-בורבון, מאפינס דובשה דלעת מתובל, ו צלוי צלעות בקר עם מולסה-רוטב בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקציף יחד חלב, קורנפלור, תבלינים, ו 1 כף סוכר מגורען בסיר כבד קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, מקציפים, ואז מבשלים, מקציפים, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
עמילן תירס
תבלינים
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת רוטב
2
הסר מהחום ולהקציף בדלעת.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
העברה לקערה גדולה וקריר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מחממים תנור ל 204° עם מתלה בשליש התחתון. חמאה ramekins ומעיל עם סוכר מגורען, לדפוק את עודף, ואז לשים במחבת אפייה רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנור
5
לנצח חלבונים ביצה עם מלח בקערה גדולה אחרת באמצעות מיקסר חשמלי עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
6
מוסיפים 3/4 כוס סוכר מגורען קצת בכל פעם, מכות, ואז להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשה, מבריק, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
7
מקפלים שליש מהלבנים לתערובת דלעת מקוררת כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות. מחלקים תערובת בין ramekins, mounding זה.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
אופים סופלה עד נפוח וזהב, 18 עד 20 דקות. אבק עם ממתקים סוכר ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
* תערובת דלעת (ללא חלבונים ביצה) ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר. * סופלה ניתן להרכיב 1 שעה לפני האפייה ולשמור במקפיא.•
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
דלעת
2
סופלה אפוי יכול להיות repuffed במידת הצורך בתנור 204° 10 עד 12 דקות (לשרת במהירות, כפי שהם יתנוונו קצת מהר יותר בפעם השנייה).