קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

סופלה השוקולד של רומנוף

סופלה השוקולד של רומנוף
סופלה השוקולד של רומנוף נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-66 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חלבונים, שוקולד, תמצית דאש ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: עוגות סופלה שוקולד מריר עם אספרסו-רוטב שוקולד, עוגות סופלה שוקולד לבן עם רוטב פטל-שוקולד, ו סופלה ליקר שוקולד תפוזים עם רוטב שוקולד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים חלמונים עם 2/3 כוס סוכר ווניל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
מוסיפים קמח ומערבבים עד שהוא יוצר משחה חלקה. בסיר תחתית כבד, להביא חלב לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את הדבק כמו תערובת לחלב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5
בואו להרתיח 2-3 דקות לפני ערבוב. ואז להשתמש מקציף חוט לערבב, ולהשתמש מרית עץ לערבב עד הדבק כבר לא נדבק לצדדים של pot.In מחבת נפרדת, ממיסים שוקולד. בינתיים, לשים את הדבק במערבל עומד ומכה במשך כ 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים שוקולד נמס ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
7
מניחים בקערת ערבוב גדולה ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
8
מניחים את החלבונים בקערת ערבוב עם קורטוב של מלח. שוט עד שהם מתחילים ליצור פסגות כמו מקצפת. ואז בהדרגה להוסיף את הסוכר שנותר ולהמשיך להכות עד נוקשה. חלבוני ביצה לא צריכים להחליק אם הקערה היא היטה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
9
הוסף רבע מהלבנים למשחה, מתקפל עם מרית גומי. ודא ממרח השוקולד משולב היטב בשלב זה. המשיכו לקפל את החלבונים הנותרים, רבע בכל פעם, עד לשלב היטב. כפית לתוך חמאה 5 או 6 אונקיות soufflé מנות. לבשל במשך 15 דקות. כאשר נעשה מפזרים אבקת סוכר ומגישים עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט