סופלה חצילים ושלוש גבינות
סופלה חצילים ושלוש גבינות עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם חמאה, גבינת פונטינה, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. מתכונים דומים: סופלה חצילים מוקרם, חציל חצילים (חציל) סופלה, ו סופלה גבינה.
הוראות
חום 1 כף שמן בכל אחד 2 מחבתות ovenproof גדול עד כמעט עישון. מתבלים את החצילים במלח ומסדרים אותם במחבת.
להוסיף חתיכת חמאה לכל ולנער את המחבתות על חום גבוה כדי לזגג את החצילים.
מעבירים את המחבתות לתנור וצולים במשך כ 40 דקות, או עד רך משחימים.
בינתיים, לעטוף את השום בנייר כסף וצלי במשך כ 25 דקות, או עד מתרכך. לסחוט את השום מן העורות לתוך צלחת קטנה. תשאיר את התנור דולק.
עבודה ב 2 קבוצות, מחית את החצילים הקלויים עם השום במעבד מזון. תגרדי את המחית לקערה.
במחבת קטנה, טוסט זרעי כמון על חום מתון עד ריחני, על 40 שניות.
העברה מטחנת מרגמה או ספייס ולתת מגניב, ואז לטחון לאבקה. מערבבים את הכמון ו 1/2 כפית מלח לתוך מחית החצילים, ולאחר מכן מוסיפים את חלמוני הביצה, פקורינו ופונטינה.
חמאה רדוד 9-by-13 אינץ זכוכית או צלחת אפייה קרמיקה.
מפזרים 1 כף של פרמזן. בקערה גדולה, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד פסגות המשרד טופס. מקפלים שליש מהלבנים המוכים לתערובת החצילים, ולאחר מכן מקפלים בעדינות את הלבנים הנותרים רק עד בשילוב.
לגרד את המנה מוכנה, מפזרים את הנותרים 1 כף פרמזן ואופים בשליש העליון של התנור במשך כ 17 דקות, או עד נפוח בקושי מוצק; לשרת.
הערות: אם אתה לא יכול למצוא Pepato פקורינו, להשתמש פקורינו רגיל ולהוסיף 1 כפית של פלפל סדוק גס.