קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

סופלה כפית מתוקה

סופלה כפית מתוקה
אם יש לכם חלב חמאה, מלח כשר, קמח תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו לחם תירס מתוק, כפית בטטה, ו לחם תירס מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204°. חמאה בנדיבות שישה עד שמונה תבניות סופלה 4-5 אונקיה (כוסות קפה בטוח לתנור לעבוד נהדר עבור זה בעת צרה).
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
להוסיף קומץ קטן של סוכר אחד חמאה עובש ולהפוך מעיל התחתון הצדדים עם שכבה אפילו של סוכר. הקש את עודף הסוכר לתוך התבנית הבאה מעיל את התבנית. מעיל התבניות הנותרות, הוספת סוכר יותר לפי הצורך. מקררים את התבניות עד שמוכנים לאפות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
לטאטא את קמח התירס ואת חלב חמאה יחד בקערה בינונית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
ממיסים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הגרעינים תירס ו sauté במשך 4 עד 5 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
4
מוסיפים את החלב, 2 כפות סוכר, וניל, קינמון, ומלח, מביאים לרתיחה, ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
5
מעבירים את תערובת התירס לבלנדר ומחית על גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
להעביר לקערה ומערבבים בתערובת קמח התירס, ואז לתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
לטאטא את החלמונים לתוך תערובת תירס מקורר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk (או באמצעות מערבל כף יד), להכות את החלבונים ביצה עד שהם יוצרים פסגות רכות. בהדרגה להוסיף את הסוכר 1/2 כוס הנותרים ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס; זה מרנג שלך. מקפלים בעדינות את המרנג לתערובת התירס. אל תדאגו אם זה לא כל בצורה חלקה בשילוב; כמה פסים הם בסדר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
לגרוף את הבלילה לתוך תבניות מוכנות, ממלא אותם כמעט כל הדרך עד השפה.
10
מניחים את התבניות על תבנית אפייה ואופים במשך 35 דקות, או עד צמרות זהובות חומות ונפוחות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
מגישים מיד, זרועים אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב