סופלה ליים Rangpur?
צריך מנה צמחונית בצד? סופלה רנגפור ליים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 306 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, שמנת של טרטר, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו יורה ליים Rangpur, סופלה שוקולד ליים מריר, ו קממבר סופלה (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 6 ramekins, 1 1/4 - עד 1 1/2-גודל כוס. הגדר בתבנית אפייה מעוטרת.
ממיסים חמאה בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
לטאטא בקמח, ואז חצי וחצי וסוכר כוס 1/3. לבשל, לטאטא, עד שחין תערובת; להרתיח 30 שניות יותר.
הסר מהחום ולהקציף בגוון ומיץ עד חלקה.
בקערה גדולה של מיקסר, להכות חלבונים ביצה במהירות גבוהה עד קצף.
מוסיפים קרם של טרטר ומכים עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר 1/3 כוס הנותרים, להכות עד הלבנים להחזיק פסגות ישר כאשר מקצף מורמים.
מקפלים 1/4 של לבנים לתוך תערובת חלמון, ואז לקפל את כל תערובת חלמון לשאר הלבנים. כפית לתוך ramekins (הם יהיו כמעט מלאים).
אופים עד סופלים כבר לא נענוע כאשר בעדינות מזועזע, 15 עד 18 דקות.