סופלה ליים קפוא עם רוטב פטל
סופלה ליים קפוא עם רוטב פטל עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 619 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, קצפת כבדה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה די גרוע. נסו סופלה לימון פטל קפוא, עוגת לימונית מקדמיה, ו 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי (מתכונים דומים).
הוראות
מקפלים נייר שעווה כדי ליצור צווארון 1 1/2 אינץ ' רחב עבור כל 8 (6-אונקיה) ramekins. לעטוף צווארונים נייר סביב החלק החיצוני של ramekins, המאפשר 1 אינץ ' או יותר להאריך מעל השפה; קלטת כדי לאבטח. תניח את ראמקינס בצד.
ממיסים חמאה על גבי דוד כפול; מערבבים בקליפה ואת הבא 3 מרכיבים.
מקציפים יחד חלמונים וביצים שלמות ומערבבים לתערובת מיץ. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה ומצפה את החלק האחורי של כף. מגניב לגמרי.
מקציפים את הקרם, ומקפלים בעדינות לתערובת סיד מקורר. תערובת כפית לתוך ramekins מוכן. (
תערובת תרחיב את הצדדים של הצווארונים.) לארגן פטל טרי על גבי. להקפיא 8 שעות או לילה.
שלב פטל מופשר ודבש בבלנדר; זן כדי להסיר זרעים.
הסר את צווארונים נייר, טפטוף מרקי עם רוטב פטל.