קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה מייפל חם

סופלה מייפל חם
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: צרפתית בהבזק: סופלה קל עם דלעת-מייפל לארוחת בוקר, רוטב פאדג'חם, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מעיל 6 (10-אונקיה) ramekins עם מרגרינה; מפזרים באופן שווה עם סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
שלב 3 כפות סירופ מייפל ובורבון בקערה קטנה בטוחה במיקרוגל; מיקרוגל ב 1 1/2 דקות או עד שחין תערובת.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
יוצקים על 1 כף תערובת בורבון לתוך כל ramekin מוכן.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
מבשלים סירופ מייפל כוס 1 בסיר בינוני, כבד מעל חום בינוני-גבוה 8 דקות או עד רשם מדחום ממתקים 25
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מקציפים חלבוני ביצה ומלח במהירות בינונית של מערבל עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
יוצקים סירופ מייפל חם בזרם דק על חלבוני ביצה, מכים במהירות בינונית ואז במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
8
הוסף אבקת אפייה; הכה היטב. כף באופן שווה לתוך ramekins מוכן; מקום על מחבת ג ' לי רול.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
אופים ב 425 במשך 13 דקות או עד נפוחות ולהגדיר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מפזרים אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
11
מגישים באופן מיידי.