סופלה מייפל חם
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: צרפתית בהבזק: סופלה קל עם דלעת-מייפל לארוחת בוקר, רוטב פאדג'חם, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר.
הוראות
מעיל 6 (10-אונקיה) ramekins עם מרגרינה; מפזרים באופן שווה עם סוכר מגורען.
שלב 3 כפות סירופ מייפל ובורבון בקערה קטנה בטוחה במיקרוגל; מיקרוגל ב 1 1/2 דקות או עד שחין תערובת.
יוצקים על 1 כף תערובת בורבון לתוך כל ramekin מוכן.
מבשלים סירופ מייפל כוס 1 בסיר בינוני, כבד מעל חום בינוני-גבוה 8 דקות או עד רשם מדחום ממתקים 25
מקציפים חלבוני ביצה ומלח במהירות בינונית של מערבל עד קצף.
יוצקים סירופ מייפל חם בזרם דק על חלבוני ביצה, מכים במהירות בינונית ואז במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
הוסף אבקת אפייה; הכה היטב. כף באופן שווה לתוך ramekins מוכן; מקום על מחבת ג ' לי רול.
אופים ב 425 במשך 13 דקות או עד נפוחות ולהגדיר.