סופלה מתובל עם קצפת לימון
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לך קצפת לימון, מלח, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: סופלה קטיפה אדום עם שמנת חמוצה מוקצפת, סופלה משמש עם שמנת וניל רום מוקצף, ו סופלה שוקולד עם סוכר חום וקצפת רום.
הוראות
גריז תחתון וצדדים של 8 (6-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג באופן שווה עם חמאה. תחתון מעיל קל וצדדים באופן שווה עם סוכר, רועד את עודף.
מניחים ramekins במחבת 13-x 9 אינץ ' או צלחת אפייה. תניח בצד.
ממיסים 1/4 כוס חמאה בסיר קטן על חום בינוני; לטאטא בקמח. לבשל, להקציף כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה לטאטא בחלב, לטאטא כל הזמן עד מעובה.
לטאטא 2/3 כוס סוכר הבא 5 מרכיבים.
מקציפים חלמונים במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי 4 עד 5 דקות או עד עבה וחיוור. בהדרגה לטאטא על רבע של תערובת חמה לתוך חלמונים; להוסיף שנותר תערובת חמה, לטאטא כל הזמן. מבשלים מעל חום בינוני 1 דקה.
הסר מהחום; תן לעמוד 20 דקות.
לנצח חלבונים ביצה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס. מקפלים בעדינות חלבונים לתערובת חלב. כף באופן שווה לתוך כל ramekin, מילוי למעלה.
אופים ב 400 במשך 18 עד 20 דקות או עד נפוח ולהגדיר.
מגישים מיד עם קצפת לימון.