סופלה קנדי קיין
סוכריות קנה סופלה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 676 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך תמצית מנטה, חלב, שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 31%. נסו קנדי קיין קוקטייל עם וודקה תוצרת בית קנדי קיין חדורה, מטבל קנדי קיין, ו עוגת קנדי קיין (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 1 כוסות ממתקים במעבד מזון; תהליך עד ממתקים הם הקרקע. תניח בצד.
תחתית חמאה קלה וצדדים של 6 (8-עוז.) souffl ramekins בודדים.
מפזרים 2 כפות. סוכר באופן שווה לתוך ramekins, הטיית ramekins לצדדים מעיל.
מניחים ramekins על תבנית אפייה; להפריש.
להקציף יחד 4 חלמונים ביצה 2 כף. סוכר בקערה גדולה. ממיסים 4 כפות. חמאה ושוקולד בסיר כבד קטן על אש בינונית-נמוכה.
לטאטא בקמח; לבשל 1 דקה. בהדרגה לטאטא חלב ושמנת; לבשל, ערבוב כל הזמן, 3 דקות או עד מעובה.
הסר מהחום; להוסיף כמות קטנה של תערובת שוקולד לתערובת חלמון ביצה, לטאטא כל הזמן. המשך הוספת תערובת שוקולד בכמויות קטנות, לטאטא כל הזמן עד מעורבב ביסודיות. מערבבים בסוכריות שמורות, וניל, ותמצית מנטה.
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לתוך תערובת מנטה.
יוצקים לתוך מנות סופלה מוכנות.
אופים ב 375 במשך 24 דקות או עד נפוח מעט השחמה על גבי.
מגישים מיד עם קרם אנגלייז וניל מאוד.