סופלה קפוא ברי עליז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סופלה קפוא ברי שמח. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 281 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-45 דקות. אם יש לכם חמוציות, מלח, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת פירות יער עליזה, מרי ברי מילוי, ו ברי מרי פאנץ (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה ומלח עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס; להפריש. בסיר 1 ליטר, חום 1/3 כוס מים 3/4 כוס סוכר רותחים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד הסוכר הוא מומס. מבשלים מעל חום בינוני עד 118° על מדחום ממתקים או עד כמות קטנה של תערובת ירד לתוך כוס מים קרים מאוד יוצר כדור מוצק.
לאט לאט לנצח תערובת סוכר לתוך חלבונים ביצה במהירות נמוכה. הכה במהירות בינונית על 8 דקות או עד שהתערובת מתקררת לטמפרטורת החדר.
מקפלים רוטב חמוציות ציפוי מוקצף לתוך תערובת ביצה לבן. כפית לתוך 6 מנות סופלה בודדות, על 1 1/4 כוסות כל; צמרות חלקות. מכסים בניילון נצמד; להקפיא לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
גיליון עוגיות קו עם נייר שעווה. בסיר 1 ליטר, לחמם 1/2 כוס מים ו 1/2 כוס הסוכר לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד הסוכר מומס. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד 112° על מדחום ממתקים או עד כמות קטנה של תערובת ירד לתוך כוס מים קרים מאוד יוצר כדור רך כי שטוח כאשר הוסרו ממים.
הסר מהחום; מערבבים באוכמניות.
בואו לעמוד על 2 דקות או עד חמוציות מתרככים.
הסר חמוציות עם כפית מחוררת לסדין עוגיות.
מקום שנותר 1/4 כוס סוכר על צלחת; רול חמוציות בסוכר למעיל. (חמוציות ניתן להכין עד 6 שעות לפני השימוש; לשמור בקירור.)
תנו לסופלה לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה.
מקשטים עם חמוציות מסוכרות ועלי נענע.