קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

סופלה רוקפור

סופלה רוקפור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סופלה Roquefort. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 288 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו גבינת רוקפור, עירית, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו סופלה תרד ורוקפור, אטריות רוקפור, ו צ'יזבורגר רוקפור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חמאה ארבעה ramekins 1 כוס ומעייל כל אחד עם 1 כף של פרמזן מגורר.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
בסיר בינוני, להמיס את 2 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים את הקמח ומבשלים על חום מתון במשך 1 דקה, מטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מוסיפים את החלב, מלח קאיין ומבשלים, לטאטא, עד עבה מאוד מבעבע, על 2 דקות. לגרד את התערובת לתוך קערה גדולה לטאטא בroquefort ואת הנותרים 1/4 כוס פרמזן מגורר.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
גבינת רוקפורגבינת רוקפור
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מקציפים בחלמונים ובעירית.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
עיריתעירית
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
בקערה אחרת, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החלבונים עד פסגות המשרד טופס. מקפלים את הלבנים מוכים לתוך תערובת הגבינה עד לא פסים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
8
יוצקים את התערובת לתוך ramekins, למלא אותם שלושה רבעים של הדרך; להגדיר את ramekins על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
אופים את הסופלים במשך כ 20 דקות, עד נפוח וזהב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מניחים את הסופלים על צלחות ומגישים מיד.