חומץ אננס חריף-חומץ
חומץ אננס חריף-חומץ הוא איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 ומספק כ 3 מנות. זה מנות ראשונות יש 384 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. אם יש לכם עלי אורגנו, אננס, שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: חומץ אננס חריף, עוף ופטרניפ " צ'יפס " עם חומץ חריף, ו בשר חריף ומלפפונים עם חומץ שחור.
הוראות
חותכים את החלקים מהאננס וזורקים. בעזרת סכין גדולה חותכים את הקליפה מהאננס ומשאירים כמה שפחות אננס מחובר.
הכניסו את הקליפות לסיר גדול מספיק בכדי להחזיק אותן בנוחות ושפכו מספיק מים לכיסוי. מביאים לרתיחה על אש נמוכה עד בינונית ומבשלים עד שקליפת האננס רכה מאוד, כ-30 דקות.
הוסף מים, במידת הצורך, כדי לשמור על הקליפות שקועות.
בינתיים שמים את הבצל, האורגנו, גרגרי הפלפל, השום, הבנרו או פלפל צ ' ילי אחר, חומץ ומלח בצנצנת גדולה עם מכסה צמוד.
מסננים את נוזל האננס לצנצנת. אם אין מספיק נוזלים כדי לכסות את החומרים, מוסיפים עוד מים לאננס ומרתיחים במשך 20 דקות. טועמים ומוסיפים עוד מעט מלח ו / או מעט חומץ, אם אתם חושבים שהוא זקוק לו. אתה יכול להשתמש בו ברגע שהוא מתקרר, אבל זה ישתפר כפי שהוא יושב.