שום קלוי וסופלה תירס הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 143 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. אם יש לך ראשי שום, עירית, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: סופלה קלוי-שום, סופלה סקווש חורף עם שום קלוי, ו סופלה שום וגבינה צלוי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
הסר עור נייר לבן מראשי שום (לא לקלף או להפריד את שיני). לעטוף כל ראש בנפרד בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן
שום
עוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
3
אופים ב 350 במשך 1 שעה; מגניב 10 דקות. ציפורן נפרדת, ולסחוט כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות.
מרכיבים שתצטרך
חלץ
ציפורן
שום
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מניחים עיסת שום ותירס 1 כוס בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום
תירס
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
5
חותכים חתיכת רדיד מספיק זמן כדי להתאים סביב צלחת סופל 2 ליטר, המאפשר חפיפה 1 אינץ'; לקפל אורך לסכל לשלישים. מעיל קל צד אחד של נייר כסף ותחתית צלחת עם ספריי בישול. לעטוף לסכל סביב מחוץ צלחת, צד מצופה נגד צלחת, ומאפשר לו להאריך 4 אינץ ' מעל השפה כדי ליצור צווארון; מאובטח עם מחרוזת או סרט מיסוך.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
6
מניחים קמח בסיר בינוני. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. מערבבים בתערובת שום; מביאים לרתיחה על חום בינוני. לבשל 1 דקה או עד עבה, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שום
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
7
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מניחים ביצים בקערה גדולה. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם לביצים, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים הנותרים 1 כוס תירס, עירית, הבא 5 מרכיבים (עירית דרך פלפל אדום).
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
עירית
תירס
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
9
מניחים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת תירס. מקפלים בעדינות בתערובת לבן ביצה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
חלבונים
תירס
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
10
יוצקים תערובת לתוך צלחת מוכנה.
11
אופים ב 400 במשך 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 (אל תסיר סופל מהתנור); אופים 45 דקות נוספות או עד לנפיחות וזהב. בזהירות להסיר צווארון לסכל.