קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

סופלה שום פעמיים אפוי

סופלה שום פעמיים אפוי
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סופלה גבינה פעמיים אפוי, סופלה תרד אפוי פעמיים, ו סופלה גבינה אפוי פעמיים.

הוראות

1
ממיסים 1 כף של החמאה ומוסיפים את השום, 1/4 כפית מלח, פלפל לפי הטעם, 3/4 כוס מים והחומץ. מבשלים מכוסה במשך 10 דקות, ואז לחשוף ומרתיחים עד המים התאדו.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
חמאהחמאה
שוםשום
פלפלפלפל
מיםמים
מלחמלח
2
מוסיפים את החלב, מביאים לרתיחה, ואז מעבדים בבלנדר. מידה 1 תערובת שום חלב כוס.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
מחממים את החמאה הנותרת ומערבבים בקמח ובקורנית. מבשלים לרגע, ואז לעשות רוטב לבן על ידי ערבוב בהדרגה בחלב השום עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שוםשום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
טימיןטימין
חלבחלב
4
מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את הגבינה המגורדת, שלושה רבעים מהפרמזן, ואז את החלמונים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
פרמזןפרמזן
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מחממים את התנור ל 350°f (325°f הסעה). חמאה מנות סופלה הפרט ולאבק את הצדדים עם פרמזן הנותרים; אם יש לך שאריות, מערבבים לתוך הרוטב. מניחים במחבת צלייה ומניחים קומקום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
6
מקציפים חלבון עד מוצק אבל לא יבש. מקפלים חצי לבסיס סופלה, ולאחר מכן להוסיף את השאר. כף לתוך הכלים( למלא אותם כמעט עד למעלה), לשפוך מים רותחים לתוך המחבת עד שליש עומק המנות ולאפות במשך 20-25 דקות, עד נפוח ומבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
מיםמים
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
7
הסר מהתנור ולהשאיר להתקרר - הם יטבעו.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
כאשר מגניב, להפעיל סכין סביב הקצה כדי לשחרר כל סופלה, בעדינות upend על היד שלך, ואז לשים את הדרך הנכונה על צלחת אחת גדולה או 6 מנות gratin. (אתה יכול לעשות סופלה יום קדימה, או אפילו להקפיא אותם. ודא שהם בטמפרטורת החדר לפני האפייה השנייה.)
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
9
כדי לשרת, להגדיר את התנור שלך 204° (375°f הסעה).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מערבבים את השמנת עם מלח ופלפל, אגוז מוסקט מגורר ופרמזן או גבינה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פרמזןפרמזן
גבינהגבינה
מוסקטמוסקט
קרםקרם
11
יוצקים את הסופלה כדי לכסות לחלוטין, אז אם אתה רוצה מפזרים פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
12
אופים במשך 10-15 דקות, עד הזהב ואת הרוטב מבעבע. הם בעדינות לנשוף מחדש.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
תגרום לזה להיראות נהדר.
14
אני אוהב לתחוב כמה שיני קונפי שום סביב כל סופלה כשהוא יוצא מהתנור. כדי לעשות זאת, אני לחלוט שיני שום עור בשמן זית כדי לכסות במשך 20 דקות עד רך. השמן השום כבר מבושל שימושי עבור מאכלים אחרים תחבושות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
קונפי שוםקונפי שום
שמן זיתשמן זית
ציפורןציפורן
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
משולחן בטארן של אורלנדו מארין. זכויות יוצרים טקסט © 2009 By Orlando Murrin And Peter Steggall; photographs copyright © 2009 by Jonathan Buckley. Published by Stewart, Tabori & Chang, an imprint of Harry N. Abrams, Inc.