הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סופלה גבינה פעמיים אפוי, סופלה תרד אפוי פעמיים, ו סופלה גבינה אפוי פעמיים.
הוראות
1
ממיסים 1 כף של החמאה ומוסיפים את השום, 1/4 כפית מלח, פלפל לפי הטעם, 3/4 כוס מים והחומץ. מבשלים מכוסה במשך 10 דקות, ואז לחשוף ומרתיחים עד המים התאדו.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
חמאה
שום
פלפל
מים
מלח
2
מוסיפים את החלב, מביאים לרתיחה, ואז מעבדים בבלנדר. מידה 1 תערובת שום חלב כוס.
מרכיבים שתצטרך
שום
חלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
3
מחממים את החמאה הנותרת ומערבבים בקמח ובקורנית. מבשלים לרגע, ואז לעשות רוטב לבן על ידי ערבוב בהדרגה בחלב השום עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שום
קמח לכל מטרה
רוטב
טימין
חלב
4
מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את הגבינה המגורדת, שלושה רבעים מהפרמזן, ואז את החלמונים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
פרמזן
גבינה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מחממים את התנור ל 350°f (325°f הסעה). חמאה מנות סופלה הפרט ולאבק את הצדדים עם פרמזן הנותרים; אם יש לך שאריות, מערבבים לתוך הרוטב. מניחים במחבת צלייה ומניחים קומקום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
חמאה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
תנור
6
מקציפים חלבון עד מוצק אבל לא יבש. מקפלים חצי לבסיס סופלה, ולאחר מכן להוסיף את השאר. כף לתוך הכלים( למלא אותם כמעט עד למעלה), לשפוך מים רותחים לתוך המחבת עד שליש עומק המנות ולאפות במשך 20-25 דקות, עד נפוח ומבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
מים
בסיס
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
7
הסר מהתנור ולהשאיר להתקרר - הם יטבעו.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
כאשר מגניב, להפעיל סכין סביב הקצה כדי לשחרר כל סופלה, בעדינות upend על היד שלך, ואז לשים את הדרך הנכונה על צלחת אחת גדולה או 6 מנות gratin. (אתה יכול לעשות סופלה יום קדימה, או אפילו להקפיא אותם. ודא שהם בטמפרטורת החדר לפני האפייה השנייה.)
ציוד שתשתמש בו
סכין
9
כדי לשרת, להגדיר את התנור שלך 204° (375°f הסעה).
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
מערבבים את השמנת עם מלח ופלפל, אגוז מוסקט מגורר ופרמזן או גבינה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פרמזן
גבינה
מוסקט
קרם
11
יוצקים את הסופלה כדי לכסות לחלוטין, אז אם אתה רוצה מפזרים פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
12
אופים במשך 10-15 דקות, עד הזהב ואת הרוטב מבעבע. הם בעדינות לנשוף מחדש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תנור
13
תגרום לזה להיראות נהדר.
14
אני אוהב לתחוב כמה שיני קונפי שום סביב כל סופלה כשהוא יוצא מהתנור. כדי לעשות זאת, אני לחלוט שיני שום עור בשמן זית כדי לכסות במשך 20 דקות עד רך. השמן השום כבר מבושל שימושי עבור מאכלים אחרים תחבושות.