סופלה שוקולד
המתכון סופלה שוקולד מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון דרומי. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 454 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם ביצים, קצפת, אבקת סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סופלה שוקולד לשניים, סופלה שוקולד, ו סופלה שוקולד לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה קלה ארבעה ramekins (2/3-גודל כוס, עמוק או רדוד). הגדר ramekins במחבת אפייה רדודה, 10 על 15 אינץ'.
מערבבים שוקולד וחלב בקערה בטוחה למיקרוגל; חום בעוצמה מלאה (100%) במיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב אחרי כל אחד, עד שהשוקולד נמס וחלק, 30 שניות עד 1 דקות בסך הכל.
בקערה גדולה, עם מיקסר במהירות גבוהה, מקציפים חלבונים ביצה עד שהם יוצרים קצף צפוף, 1 עד 2 דקות.
מפזרים 1/4 כוס הסוכר והכה עד הלבן להחזיק פסגות קצרות, נפרדות, 1 עד 4 דקות.
בקערת מיקסר, מקציפים חלמונים במהירות גבוהה עד שהם מתחילים להתעבות, 1 1/2 עד 2 דקות.
להוסיף הנותרים 2 כפות סוכר ולהמשיך להכות עד חלמונים הם מאוד עבה, 3 עד 5 דקות. מקציפים בוניל.
מוסיפים שוקולד נמס ומכים עד מעורבב היטב.
מוסיפים כשליש מהחלבונים לחלמון ביצה ותערובת שוקולד, ומכים לאט כדי לערבב היטב. מקפלים בלבנים שנותרו עד מאוגדת היטב למדי.
סקופ תערובת סופל באותה מידה לתוך ramekins; תערובת יכולה תל מעל חישוקים, אבל לוודא שזה לא נוטף על הקצוות.
אופים בתנור 375 עד סופלים נפוחים ויבשים על פני השטח, על 8 דקות עבור מרכזים רכים מאוד, 10 דקות עבור מרכזי שמנת, ו 12 דקות עבור מרכזי המשרד.
להעביר ramekins צלחות לשפשף אבקת סוכר דרך מסננת בסדר על סופלים. מציעים קצפת לסופלס העליון.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![Forge Cellars Classque Riesling]()
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.