סופלה שוקולד חם
סופלה שוקו חם נטול גלוטן, משקאות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 249 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר מגורען, סוכר מגורען, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם, עוגות סופלה שוקולד מריר עם אספרסו-רוטב שוקולד, ו עוגות סופלה שוקולד לבן עם רוטב פטל-שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל צלחת סופלה 1 1/2 ליטר עם ספריי בישול; מפזרים 1 כף סוכר מגורען. תניח את הצלחת בצד.
מערבבים חלב, 1/4 כוס סוכר מגורען, קורנפלור, גרגרי קפה מיידיים, ומלח בסיר קטן, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד מעורבב. מביאים לרתיחה על חום בינוני; לבשל 1 דקה או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם חלמון ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. החזר תערובת חלב למחבת. מבשלים מעל חום בינוני עד עבה (כ 2 דקות), ערבוב כל הזמן.
מוסיפים וניל ושוקולד, מערבבים עד שהשוקולד נמס.
מניחים חלבונים ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 3 כפות סוכר חום, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת שוקולד; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הלבנה הנותרת. כף לתוך צלחת סופלה מוכן.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד נפוחות ולהגדיר.