סופלה שוקולד כפול עם רוטב וניל
סופלה שוקולד כפול עם רוטב וניל עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, שעועית וניל, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: סופלה שוקולד מריר עם רוטב פודינג אפור ארל, סופלה שוקולד מריר עם רוטב פודינג אפור ארל, ו סופלה שוקולד כפול עם רוטב פטל.
הוראות
כדי להכין רוטב, לחמם 1 1/4 כוסות חלב 1/2 שעועית וניל בסיר קטן, כבד על חום בינוני עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח), ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; תן לעמוד 30 דקות. לגרד זרעים שעועית וניל, ולהוסיף זרעים לחלב. להשליך שעועית.
שלב 3 כפות סוכר, 2 חלמונים ביצה, וקורטוב של מלח בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף. בהדרגה להוסיף תערובת חלב לתערובת הביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. החזר תערובת חלב למחבת.
תערובת חלב חום מעל חום בינוני עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה( לא להרתיח), ערבוב כל הזמן עם מקצף. להפחית את החום; לבשל 2 דקות או עד עבה מעט תערובת מעילה את הגב של כף, ערבוב כל הזמן. כיסוי וצינה.
כדי להכין את הסופל, מחממים את התנור ל 40
מעיל קל צלחת סופל 2 ליטר עם ספריי בישול. מעיל עם 2 כפות סוכר; להפריש.
חום 1 כוס חלב 1/2 וניל שעועית מעל חום בינוני בסיר קטן, כבד עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח), ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; תן לעמוד 30 דקות. לגרד זרעים שעועית וניל. מערבבים זרעים לחלב; להשליך שעועית.
מוסיפים 1/2 כוס סוכר, קקאו, קורנפלור, ו 1/8 כפית מלח לתערובת חלב, ערבוב עם מקצף. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות. לבשל 1 דקה או עד עבה, תוך ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום, ומערבבים בשוקולד עד מומס.
מניחים 2 חלמונים בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף. בהדרגה להוסיף תערובת שוקולד חלמונים ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מניחים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 2 כפות סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת שוקולד; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הלבנה הנותרת. כף לתוך צלחת מוכנה.
אופים ב 400 במשך 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 (אל תסיר סופל מהתנור); אופים 25 דקות נוספות או עד לתפוח ולהגדיר.
מגישים מיד, ומעל כל מנה עם שתי כפות רוטב.