סופלה שוקולד מנטה
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 218 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, סוכר, קורנפלור ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: סופלה שוקולד, סופלה שוקולד, ו סופלה שוקולד.
הוראות
מניחים לבנים בקערה קטנה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מניחים חלמונים בקערה אחרת; להפריש.
מעיל שני 10-עוז. ramekins או כוסות פודינג עם ספריי בישול ומפזרים קלות עם 1 כפית סוכר; מניחים על תבנית אפייה ומניחים בצד.
בסיר קטן מעל חום בינוני, לשלב 2 כפות סוכר, קקאו, קורנפלור ומלח. מערבבים בהדרגה בחלב. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד מעובה.
הסר מהחום; מערבבים בשוקולד צ ' יפס ותמצית עד שבבי נמסים.
מעבירים לקערה קטנה. מערבבים כמות קטנה של תערובת חמה לתוך חלמונים ביצה; להחזיר את כל הקערה, ערבוב כל הזמן. מגניב במקצת.
לנצח חלבונים ביצה על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנצח הנותרים סוכר, 1 כף בכל פעם, על גבוה עד פסגות נוקשות טופס. עם מרית, מקפלים רבע מהחלבונים לתוך תערובת שוקולד עד לא פסים לבנים להישאר. מקפלים בחלבונים הנותרים עד בשילוב.
אופים ב 375° במשך 18-22 דקות או עד צמרות נפוחות ומרכזים כמעט להגדיר.