סופלה שוקולד מריר עם הל קרם אנגלייז
סופלה שוקולד מריר עם הל קרם אנגלייז עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 203 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך כל מטרה קמח, חלב, מלח גס כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סופלה שוקולד עם קרם אנגלייז, סופלה סוכר חום עם קרם אנגלייז, ו כוסות טוסט צרפתי בטטה עם קרם אנגלייז וניל הל.
הוראות
מניחים שוקולד וחמאה בקערה בינונית.
לטאטא 1/4 כוס סוכר, קמח, אבקת קקאו בקערה קטנה. להביא חלב ווניל להרתיח בסיר קטן כבד. בהדרגה לטאטא תערובת חלב חם לתוך תערובת סוכר כדי להתמזג. החזר תערובת לאותו סיר. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד צורות להדביק עבה, ערבוב כל הזמן, על 2 דקות. לגרד תערובת לתוך קערה עם שוקולד וחמאה; מערבבים עד שוקולד נמס (תערובת עשויה להיראות מקושקשת).
מוסיפים חלמוני ביצה ומקציפים עד שהתערובת נראית מבריקה וקרם. (בסיס סופלה יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. לחץ על ניילון נצמד ישירות על פני השטח ומקרר. הבא את בסיס הסופלה לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.)
חמאה שמונה מנות סופלה 3/4 כוס או כוסות פודינג; אבק עם סוכר. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה עד מקציף. עם מיקסר פועל, בהדרגה להוסיף 3 כפות סוכר, ולאחר מכן מלח; לנצח רק עד פסגות רכות טופס. מקפלים 1/3 של לבנים לתוך בסיס סופלה עד משולב היטב. מקפלים בעדינות את החלבונים הנותרים רק כדי להתמזג (כמה פסים לבנים עשויים להישאר). מחלקים את הבלילה בין מנות מוכנות.
מניחים כלים על תבנית אפייה מעוטרת. (ניתן להכין 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
אופים סופלה עד נפוח מעל שולי צלחת, צמרות שטוחות, וקצוות נקבעים, כ 12 דקות.
מגישים מיד עם הל קרם אנגלייז.
כדי לפצח תרמילי הל מבלי לאבד את הזרעים הזעירים, למחוץ אותם במכתש עם עלי, או למקם את התרמילים בשקית פלסטיק resealable, ואז למחוץ עם מערוך או מרכך בשר.