קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה שוקולד מריר עם רוטב פודינג אפור ארל

סופלה שוקולד מריר עם רוטב פודינג אפור ארל
סופלה שוקולד מריר עם רוטב פודינג אפור ארל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 314 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי תה ארל גריי, שוקולד, שוקולד חצי-מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: סופלה שוקולד מריר עם רוטב פודינג אפור ארל, שוקולד מריר-מתוק וארל גריי טרין, ו עוגות ארל גריי עם לימון ארל גריי חמאה.

הוראות

1
להקציף חלמונים ביצה 2 כפות סוכר בקערה בינונית כדי להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים חלב, שמנת, עלי תה, ונותר 1/2 כוס סוכר בסיר בינוני כבד. מביאים להתבשל מעל חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. בהדרגה לטאטא תערובת חלב חם לתוך תערובת חלמון ביצה; לחזור לסיר אותו. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד פודינג מתעבה מספיק כדי להשאיר את הנתיב על כף כאשר האצבע נמשך על פני, על 8 דקות (לא להרתיח). מיד מסננים רוטב לתוך קערה קטנה. מקררים חשופים עד קור, לפחות 4 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תהתה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים תנור ל 191°. חמאה בנדיבות 6 כוסות סופלה צלחת; צלחת מעיל עם סוכר.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים חלב 5 כפות סוכר בסיר בינוני כבד. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד סוכר מתמוסס וחלב מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום; הוסף גם שוקולדים ומערבבים עד נמס וחלק.
4
מקציפים בחלמונים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות לבנים בקערה בינונית עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 3 כפות סוכר, מכות עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים לבנים לתערובת שוקולד חמה ב 3 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
העברת תערובת למנה מוכנה.
7
אופים סופלה עד רק להגדיר במרכז העליון הוא נפוח סדוק בכל רחבי, על 32 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
מגישים סופלה מיד עם רוטב פודינג.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו