קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה שוקולד מריר עם רוטב פודינג אפור ארל

סופלה שוקולד מריר עם רוטב פודינג אפור ארל
סופלה שוקולד מריר עם רוטב פודינג אפור ארל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 314 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי תה ארל גריי, שוקולד, שוקולד חצי-מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: סופלה שוקולד מריר עם רוטב פודינג אפור ארל, שוקולד מריר-מתוק וארל גריי טרין, ו עוגות ארל גריי עם לימון ארל גריי חמאה.

הוראות

1
להקציף חלמונים ביצה 2 כפות סוכר בקערה בינונית כדי להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים חלב, שמנת, עלי תה, ונותר 1/2 כוס סוכר בסיר בינוני כבד. מביאים להתבשל מעל חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. בהדרגה לטאטא תערובת חלב חם לתוך תערובת חלמון ביצה; לחזור לסיר אותו. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד פודינג מתעבה מספיק כדי להשאיר את הנתיב על כף כאשר האצבע נמשך על פני, על 8 דקות (לא להרתיח). מיד מסננים רוטב לתוך קערה קטנה. מקררים חשופים עד קור, לפחות 4 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תהתה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מחממים תנור ל 191°. חמאה בנדיבות 6 כוסות סופלה צלחת; צלחת מעיל עם סוכר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים חלב 5 כפות סוכר בסיר בינוני כבד. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד סוכר מתמוסס וחלב מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מהחום; הוסף גם שוקולדים ומערבבים עד נמס וחלק.
4
מקציפים בחלמונים.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות לבנים בקערה בינונית עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 3 כפות סוכר, מכות עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים לבנים לתערובת שוקולד חמה ב 3 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
העברת תערובת למנה מוכנה.
7
אופים סופלה עד רק להגדיר במרכז העליון הוא נפוח סדוק בכל רחבי, על 32 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מגישים סופלה מיד עם רוטב פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)