סופלה שוקולד מריר עם רוטב פודינג אפור ארל
סופלה שוקולד מריר עם רוטב פודינג אפור ארל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 314 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי תה ארל גריי, שוקולד, שוקולד חצי-מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: סופלה שוקולד מריר עם רוטב פודינג אפור ארל, שוקולד מריר-מתוק וארל גריי טרין, ו עוגות ארל גריי עם לימון ארל גריי חמאה.
הוראות
להקציף חלמונים ביצה 2 כפות סוכר בקערה בינונית כדי להתמזג היטב.
מערבבים חלב, שמנת, עלי תה, ונותר 1/2 כוס סוכר בסיר בינוני כבד. מביאים להתבשל מעל חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. בהדרגה לטאטא תערובת חלב חם לתוך תערובת חלמון ביצה; לחזור לסיר אותו. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד פודינג מתעבה מספיק כדי להשאיר את הנתיב על כף כאשר האצבע נמשך על פני, על 8 דקות (לא להרתיח). מיד מסננים רוטב לתוך קערה קטנה. מקררים חשופים עד קור, לפחות 4 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור בקירור.)
מחממים תנור ל 191°. חמאה בנדיבות 6 כוסות סופלה צלחת; צלחת מעיל עם סוכר.
מערבבים חלב 5 כפות סוכר בסיר בינוני כבד. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד סוכר מתמוסס וחלב מגיע לרתיחה.
הסר מהחום; הוסף גם שוקולדים ומערבבים עד נמס וחלק.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות לבנים בקערה בינונית עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 3 כפות סוכר, מכות עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים לבנים לתערובת שוקולד חמה ב 3 תוספות.
אופים סופלה עד רק להגדיר במרכז העליון הוא נפוח סדוק בכל רחבי, על 32 דקות.
מגישים סופלה מיד עם רוטב פודינג.