קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה שוקולד עם מוס שוקולד לבן

סופלה שוקולד עם מוס שוקולד לבן
סופלה שוקולד עם מוס שוקולד לבן עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 290 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב מוקה, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגות סופלה שוקולד לבן עם רוטב פטל-שוקולד, טורט שוקולד בראוני עם מוס שוקולד לבן ובננות מקורמלות, ו מוס שוקולד בצדפות שוקולד לבן ומריר (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה תחתית וצדדים של 10 (6 אונקיה) כוסות פודינג או מנות סופל, ומפזרים קלות עם סוכר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2
ממיסים 3 כפות חמאה בסיר כבד על אש נמוכה; לטאטא בקמח. לבשל, להקציף כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה לטאטא חלב; לבשל מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד מעובה מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
לטאטא ב 2/3 כוס סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים שוקולד וליקר, מקציפים עד שהשוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(מקרטון)(מקרטון)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מקציפים חלמונים עד עבה וחיוור. בהדרגה מערבבים על רבע מתערובת שוקולד לחלמונים; מוסיפים לתערובת שוקולד נותרת, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
7
לנצח חלבונים ביצה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לתוך תערובת שוקולד. כפית לתוך כוסות פודינג מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
מניחים כוסות במחבת ג 'לירול 15-x 10 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
אופים ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או עד צמרות נפוחות להופיע לעשות. הפוך על גבי צלחות בודדות, וצינור עם מוס שוקולד לבן; לשרת עם רוטב מוקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מקשטים, אם תרצה.
11
הערה: כדי להירגע souffls, הפוך לתוך צלחת הגשה; כיסוי וצינה. מוס לבן Cholcolate ורוטב מוקה ניתן להשמיט וסופלס עם קצפת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו