סופלה שוקולד עם מוס שוקולד לבן
סופלה שוקולד עם מוס שוקולד לבן עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 290 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב מוקה, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגות סופלה שוקולד לבן עם רוטב פטל-שוקולד, טורט שוקולד בראוני עם מוס שוקולד לבן ובננות מקורמלות, ו מוס שוקולד בצדפות שוקולד לבן ומריר (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה תחתית וצדדים של 10 (6 אונקיה) כוסות פודינג או מנות סופל, ומפזרים קלות עם סוכר. תניח בצד.
ממיסים 3 כפות חמאה בסיר כבד על אש נמוכה; לטאטא בקמח. לבשל, להקציף כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה לטאטא חלב; לבשל מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד מעובה מבעבע.
לטאטא ב 2/3 כוס סוכר ומלח.
מוסיפים שוקולד וליקר, מקציפים עד שהשוקולד נמס.
מקציפים חלמונים עד עבה וחיוור. בהדרגה מערבבים על רבע מתערובת שוקולד לחלמונים; מוסיפים לתערובת שוקולד נותרת, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים תמצית וניל.
לנצח חלבונים ביצה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לתוך תערובת שוקולד. כפית לתוך כוסות פודינג מוכן.
מניחים כוסות במחבת ג 'לירול 15-x 10 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או עד צמרות נפוחות להופיע לעשות. הפוך על גבי צלחות בודדות, וצינור עם מוס שוקולד לבן; לשרת עם רוטב מוקה.
הערה: כדי להירגע souffls, הפוך לתוך צלחת הגשה; כיסוי וצינה. מוס לבן Cholcolate ורוטב מוקה ניתן להשמיט וסופלס עם קצפת שמנת.