סופלה שוקולד קל כל כך
סופלה שוקולד כל כך קל יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני מגישה 4 . מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם בר אפיית שוקולד למחצה, סוכר, חלבוני ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא משהו. נסו צרפתית בהבזק: סופלה קל עם דלעת-מייפל לארוחת בוקר, סופלה שוקולד, ו סופלה שוקולד חם (מתכונים דומים).
הוראות
תחתית גריז וצדדים של 4 (6-עוז.) ramekins או 4 (1-כוס) נירוסטה יבש מדידה כוסות באופן שווה עם חמאה. תחתון מעייל קל וצדדים עם סוכר, רועד את עודף.
מניחים כוסות על תבנית אפייה; מניחים בצד.
מיקרוגל שוקולד וריבה בקערה קטנה למיקרוגל בטוח בינוני (50% כוח) 1 1/2 דקות, ערבוב במרווחים של 30 שניות עד נמס. מערבבים וניל.
לנצח חלבונים ביצה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס. מערבבים כשליש של חלבונים ביצה לתוך תערובת שוקולד. מקפלים תערובת שוקולד לחלבונים הנותרים. כף באופן שווה לתוך ramekins. הפעל קצה האגודל סביב הקצוות של כל ramekin, מנגב נקי ויצירת הזחה רדודה סביב קצה חיצוני של תערובת ביצה.
אופים ב 350 במשך 18 עד 20 דקות או עד סופלים לעלות ולהתחיל חום על גבי.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Ghirardelli חצי מתוק שוקולד אפייה.