סופלה שיבולת שועל עם גבינת שום
סופלה שיבולת שועל עם גבינת שום יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם גריסים רגילים, פפריקה, חרדל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון לאוהדים של מזון דרומי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מרהיב spoonacular של 25%. מתכונים דומים: סופלה שום וגבינה צלוי, סופלה שום-צ'דר גריטס, ו סופלה גרגירי גבינה מקסיקניים.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית; מוסיפים שום, ומטוגנים עד למכרז. מערבבים 4 כוסות מים, הבא 4 מרכיבים; להביא לרתיחה. מערבבים בהדרגה שיבולת שועל. להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 15 עד 20 דקות או עד מעובה.
הסר מהחום; מערבבים בחלמון ביצה, גבינה ורוטב חם.
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה עם מערבל עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים רבע מהחלבונים לחלבונים. מקפלים שיבולת שועל לחלבונים הנותרים.
יוצקים לתוך מנה משומנת ומשורנת 2 ליטר סופל; מפזרים פפריקה.
אופים ב 400 במשך 45 דקות או עד נפוח משחימים קלות.