סופלה תירס סנטה פה
סופלה תירס סנטה פה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 109 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו קמח, קרם של טרטר, תחליף ביצה קרטון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תירס סנטה פה על קלח, עד סנטה נקניקיות תירס, ו פודינג תירס מסנטה פה.
הוראות
חותכים חתיכת רדיד מספיק זמן כדי להתאים סביב צלחת סופל 2 ליטר, המאפשר חפיפה 1 אינץ'; לקפל אורך לסכל לשלישים. מעיל קל צד אחד של נייר כסף ותחתית צלחת עם ספריי בישול. לעטוף לסכל סביב מחוץ צלחת, צד מצופה נגד צלחת, ומאפשר לו להאריך 4 אינץ ' מעל השפה כדי ליצור צווארון; מאובטח עם מחרוזת או סרט מיסוך.
גזר ובצל קיטור, מכוסה, 3 דקות; לנקז, ולהניח בצד. לבשל תירס על פי הוראות החבילה; להפריש.
מערבבים קמח וקמח תירס בסיר בינוני. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם חוט להקציף עד היטב מעורבב. מערבבים תירס. מביאים תערובת חלב לרתיחה על חום בינוני, ומבשלים 1 דקה או עד מעובה, ערבוב כל הזמן.
מניחים תחליף ביצה בקערה גדולה. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם תחליף ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקציף חוט. מערבבים בתערובת גזר, פלפל, כוסברה, מלח, אבקת צ ' ילי ופלפל; להפריש.
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה של מערבל עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת חלב. מקפלים בעדינות את תערובת הביצה הלבנה הנותרת.
יוצקים תערובת לתוך צלחת סופלה מוכן.
אופים ב 400 במשך 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ואפה 45 דקות נוספות או עד לנפיחות וזהב. בזהירות להסיר צווארון לסכל, ולשרת מיד.